Dnevni horoskop za 13. jun: Šta donosi prelazak Meseca iz Ovna u Bika?

Izvor: Piplmetar.rs, 13.Jun.2023, 06:30

Dnevni horoskop za 13. jun: Šta donosi prelazak Meseca iz Ovna u Bika?

Dnevni horoskop za 13. jun: Rakovi će biti ambiciozni, a Vodolije komunikativne. Šta očekuje Vaš znak?
Ovan Pošto je Mesec u Vašem znaku, sada je vreme sa zablistate. Isključite sve uređaje, posvetite se sebi i uradite svoju magiju. Radite ono što volite, prošetajte kroz park na putu kući, kupite buket svežeg cveća, uživajte u gurmanskom obroku ili pročitajte omiljenu knjigu.
Bik U drugom delu dana Mesec u Ovnu podstiče vašu produktivnost. Upotrebite maštu i >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << verujte intuiciji. Mesec Vas podstiče da pomognete nekome i ako nećete imati koristi od toga. U drugom delu dana Mesec prelazi u Bika, pa veče posvetite sebi i onome što Vam prija.
Dnevni horoskop za 13. jun: Blizanci Grupna energija će Vam prijati danas. Bićete uspešni u svim društvenim interakcijama danas, a uživaćete i u dugom ručku sa prijateljima i kolegama iz kancelarije. U drugom delu dana ćete uživati u sanjivom društvu vašeg kreveta i nećete imati potrebu da to promenite.
Rak Danas ćete biti veoma ambiciozni i zacrtati velike ciljeve. Ako budete imali jaku snagu volje, do popodneva biste mogli da uspete u ostvarenju cilja. Drugi deo dana posvetite prijateljima i izlaskom među ljude.
Lav Poštenje jeste najbolja politika, ali da li je tolika iskrenost neophodna? Ukoliko osećate neophodnu potrebu da budete iskreni, pokušajte da upakujete svoje reči i da budete ljubazni. U drugom delu dana, posvetićete se svojim ciljevima i snu koji vam je neophodan.
Dnevni horoskop za 13. jun: Devica Osveta je slatka, ali nemojte pomišljati na nju danas. Ukoliko osetite da Vas bez obuzima, pokušajte da smirite sebe sa tim da će nevolja proći. Odmah po prelasku Meseca u Bika osetićete nalet energije, iskoristite je izlaskom u grad. To će vam sjajno podići raspoloženje.
L&Z Instagram nagradni foto konkurs – „Mladenci“

Vaga Zaustavite se pre nego što se zaletite da rešavate tuđe probleme. Drama Vam sada zaista nije potrebna. Pustite ljudi da budu svoji i nemojte dozvoliti da njihove razmirice utiču na Vaše raspoloženje. Drugi deo dana je idealan da se posvetite svom kreativnom umetničkom duhu.

Škorpija Iako Vam deluje da imate savršeno rešenje, sačekajte da se još neke kockice poslažu pre nego što odreagujete. Istražite i pronađite sve potrebne informacije kako biste mogli da sagledate situaciju objektivno. U drugom delu dana, razmislite o tome da učinite prvi korak ka razrešenju.
Dnevni horoskop za 13. jun: Strelac Dan ćete započeti u raspoloženju za elegantnom modom, a potom ćete se lako odlučiti za sportski autfit. Prvi deo dana, koji Vam protiče u radnom okruženju, ćete biti puni samopouzdanja. U drugom delu ćete se posvetiti samousavršavanju.
Jarac Koliko god biste želeli da ustanete u zoru, Mesec Vam to neće dozvoliti. Čak ćete i na poslu teško dostići željenu energiju i njen pad će Vas usporiti. Međutim, popodne ćete osetiti pomak i želećete da provedete noć u društvu prijatelja.
Vodolija Početak dana će biti ispraćen dobrom komunikacijom na poslu. Vaše raspoloženje bi moglo da se poklopi sa Vašim obavezama. Iskoristite prednost i fokusirajte se na dužnosti koje uključuju povezivanje sa drugima. Predveče se posvetite sebi i uživajte u meditaciji ili toploj kupki.
Dnevni horoskop za 13. jun: Ribe Skoncentrišite se na samo jednu stvar koja je prioritetna i ne odustajte od toga dokle god ne završite ono što treba. Već u drugom delu dana ćete dobiti nagradu u vidu druženja sa prijateljima koje će Vam prijati.
FlamingoImages/GettyImagesPlus
Najnovije na portalu Marie Claire









Opširnije
Izvor: Lepota i zdravlje

Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

DNEVNI HOROSKOP ZA 13. JUN Ovnovima je vreme da zablistaju, Device dans ne mislite na osvetu

Izvor: Pančevac-online.com, 13.Jun.2023

Ovan Pošto je Mesec u Vašem znaku, sada je vreme da zablistate. Isključite sve uređaje, posvetite se sebi i uradite svoju magiju. Radite ono što volite, prošetajte kroz park na putu kući, kupite buket svežeg cveća, uživajte u gurmanskom obroku ili pročitajte omiljenu knjigu. Bik U drugom delu...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.