Dnevni horoskop za 13. avgust 2020. godine

Izvor: Tracara.com, 13.Avg.2020, 00:01

Dnevni horoskop za 13. avgust 2020. godine

OVAN Smatrate da postoji dosta poslovnih problema koje ćete na neki način morati sami da rešite. Moguće je da niste dovoljno spontani u komunikaciji sa voljenom osobom i da delujete nekako stidljivo. Zdravlje je dobro. BIK Moguće je da ćete se posvetiti svojim obavezama i da ćete pokazati da ste na poslovnom polju posvećeni i požrtvovani. Pokažite partneru da vam je stalo do toga da vaša veza napreduje. Smetaju vam cigarete. BLIZANCI Imate mnogo iskustva i spremni ste da budete drugima >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << od pomoći na poslovnom polju. Odnos sa partnerom bi mogao da bude nestabilan i promenljiv u narednom periodu kod vas. Vašoj koži je potrebna bolja nega. Nastavak na sledećoj strani The post Dnevni horoskop za 13. avgust 2020. godine appeared first on Tračara.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik,   Horoskop - Blizanci

Nastavak na Tracara.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Naslovne strane za četvrtak, 13. avgust 2020. godine

Izvor: Beta, 13.Avg.2020

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za 13. avgust pišu o virusu korona, o ruskoj vakcini protiv korone, kao i o upozorenjima Amerike da ona nije dobro testirana, o početku nove školske godine, reakcijama na najavu da Srbija razmatra kupovinu kineskih raketa i o drugim temama.ALO...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.