Dnevni horoskop za 13. 9. 2015

Izvor: 011vodič.com, 13.Sep.2015, 00:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dnevni horoskop za 13. 9. 2015

Dnevni horoskop za 13. 9. 2015
Ovan
Partner je napet. Najbolje bi bilo da zanemarite sve kritike na Vaš račun, napravite neki kompromis, “spustite loptu”. Iako mnoge stvari zavise od drugih ljudi, možete se okreuti sebi i pokušati da uradite dosta toga sami.
Bik
Bilo bi pametno da rasporedite bolje svoje obaveze. Nemojte danas previše raditi. Mogući su nesporazumi sa nekom ženskom osobom.
Blizanci
Bavite se sportom. Zbog obaveza >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << ne zapostavljajte ljude koji su Vam dragi. Organizujte se bolje.
Rak
Sredite kuću. Možete imati neočekivanu posetu od strane rođaka. Osetljivi ste danas.
Lav
Manje pričajte, neko može da iskoristi neke informacije protiv Vas. Proverite da li ste platili sve račune. Moguće su neke dobre vesti od ženske osobe.
Devica
Zadovoljni ste novčanom situacijom. Danas je sjajan dan za šoping. Budite umereni u svemu, naročito u ishrani.
Vaga
Nervozni ste danas. Ne dozvolite da drugi vrše prevelik uticaj na Vas. Pravite kompromise.
Škorpija
Napeti ste malo. Spavajte više. Ne morate da se viđate danas sa drugima ako Vam nije do toga.
Strelac
Danas ste jako komunikativni i dobro raspoloženi. Najbolje bi bilo da se vidite sa prijateljima. Iskoristite ovu nedelju da se odmorite.
Jarac
Imate dosta obaveza, ali ne bi trebalo da preterujete. Najbolje bi bilo da napravite plan rada za narednu nedellju. Pijte više vode i izbegavajte slatkiše danas.
Vodolija
Danas se osećate bolje i pozitivniji ste. Znate da će se sve biti u redu. Idite na neki kraći put ili provedite više vremena u prirodi.
Ribe
Mogli biste da budete racionalniji što se tiče novca. Budite prijatni prema drugima. Dajte sve od sebe da se ne nervirate oko finansija.
The post Dnevni horoskop za 13. 9. 2015 appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik,   Horoskop - Blizanci,   Horoskop - Rak,   Horoskop - Lav

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Dnevni horoskop za 14. 9. 2015

Izvor: 011vodič.com, 14.Sep.2015, 00:03

Dnevni horoskop za 14. 9. 2015. Ovan. Energični ste. Potrudite se da malo više sarađujete sa drugima. Ne možete samo gledati sebe.. Bik. Imaćete pomoć od drugih ljudi. Ne nervirajte se ako ne ide sve kako ste zamislili. Budite malo skromniji.. Blizanci. Danas bi trebalo da idete u šoping, da se...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.