Dnevni horoskop za 12. 2. 2015.

Izvor: 011vodič.com, 12.Feb.2015, 01:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dnevni horoskop za 12. 2. 2015.

Dnevni horoskop za 12. 2. 2015.
Ovan
Danas ste sjajno raspoloženi. Gledajte da to raspoloženje održite do kraja dana. Potrudite se da budete društveniji nego inače. (Pročitajte i ovo: Diznijeve princeze – ko je Ovan?)
Bik
Imate dosta problema sa novcem, nekad dođe dan da ne znate kako da raspolažete sa istim. Igrajte nagradne igre, možete biti srećne ruke. Najradije ne biste ništa radili, a ako možete da uzmete slobodan dan, to bi bilo idealno. >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << (Pročitajte i ovo: Diznijeve princeze – ko je BIk?)
Blizanci
Drugi ljudi su Vam prilično naklonjeni. Ne volite period kada nema promena, pa je danas dobar dan da izrazite svoje nezadovoljstvo u vezi, na poslu, ali se sve može završiti dogovorom. (Pročitajte i ovo: Diznijeve princeze – ko je Blizanac?)
Rak
Imate dosta posla, ali ste optimistični. Bolje se osećate nego juče. Postavite sebi ciljeve za danas i vodite se time, jer u suprotnom nećete moći da postognete sve da uradite. (Pročitajte i ovo: Diznijeve princeze – ko je Rak?)
Lav
Imate želju da idete na neki put, na neko zabavno mesto. Dosadno Vam je. Potrudite se da se okrenete hobiju, deci ili partneru. Bitno je samo da se ne opterećujete porodičnim problemima, nego se bavite sportom, makar budite aktivni. (Pročitajte i ovo: Diznijeve princeze – Ko je Lav?)
Devica
Sredite dom. Provedite više vremena sa ukućanima. Nemojte biti negativni. Potrudite se da drugima ulepšate dan, iako imate previše obaveza. (Pročitajte i ovo: Diznijeve princeze – Ko je Devica?)
Vaga
Komunikativni ste i jako se lepo osećate danas. Vredni ste i kontakti Vam mogu pomoći da ostvarite želje u vezi sa poslom ili nekim putovanjem. Danas je dobar dan za kraći put ili posetu rodbini. (Pročitajte i ovo: Diznijeve princeze – Ko je Vaga?)
Škorpija
Moguć priliv novca. Danas je jako dobar dan za kupovinu nekih većih stvari. Pokušajte da ugodite sebi u hrani ili kupite neku knjigu, šta god da Vas čini srećnim. Samo je bitno da imate meru. (Pročitajte i ovo: Diznijeve princeze – Ko je Škorpija?)
Strelac
Imate višak energije. Najradije biste se bavili sportom ili šetali, išli na neki put. Ako ste u mogućnosti, tako i uradite.
Jarac
Naspavajte se i odmorite. Gledajte da štedite vreme i energiju, jer ćete se već sutra osećati bolje. Ne postavljajte danas prevelike zahteve sebi.
Vodolija
Družite se više sa prijateljima, tako ćete se bolje osećati. Potreban Vam je predah od posla. Neke nove ideje mogu postati stvarnost, pa potražite mišljenje drugih u vezi sa tim.
Ribe
Imate dosta posla. Usmerite se na jednu stvar. Nemojte raditi sve i svašta jer će Vam dan biti neuspešan. Uozbiljite se.
The post Dnevni horoskop za 12. 2. 2015. appeared first on 011VODIC.COM.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik,   Horoskop - Blizanci

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.