Dnevni horoskop za 1. novembar 2020. godine!

Izvor: Svet plus, 31.Okt.2020, 13:09

Dnevni horoskop za 1. novembar 2020. godine!

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 1. novembar 2020. godine na portalu Svet Plus. Ovan nije zadovoljan emotivnim životom, Lav ima problem sa egom, Riba razočarana poslovnim neuspehom. Pogledajte šta očekuje vaš znak Zodijaka.

OVAN

Niste sigurni koja je poslovna odluka bolja. Birate jednu, a kasnije je zamenjujete drugom. Niste zadovoljni emotivnom sferom. Voljena osoba se oseća nesigurno i pravi scenu za koju nemate >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << živaca. Mogući problemi sa grlom.

BIK

Saradnja sa kolegama je odlična. Iako imate različite ideje i rešenja, uspevate da se sporazumete i doneste okviran poslovni plan. Voljena osoba vas zamara pa je ignorišete. Zdravlje je stabilno.

BLIZANCI

Nezadovoljni ste postignutim rezultatima. Od poslovnih pregovora ste očekivali mnogo, ali se nisu završili u vašu korist. Pokušavate da se opustite tokom izlaska upoznavajući nove ljude. Mogući su problemi sa grlom.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Lav

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.