Dnevni horoskop za 1. april 2016. godine

Izvor: Luftika.rs, 31.Mar.2016, 15:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dnevni horoskop za 1. april 2016. godine

Ovan energičan, Bik čeka novac, Blizanac neraspoložen, Rak pozitivan, Lava i Devicu čekaju bolji dani, Vage pod pritiskom, Škorpija zaljubljena u Ribu, Strelčevima trnoviti, Jarac na putu uspeha, a Vodoliju privlači mlađa osoba. Ovo je današnji horoskop za 01.04.2016. godine.
OVAN Posao: Bez obzira na vaš trenutni status vi imate solidne šanse za potpuno novi početak. Simbolično sa početkom ovog meseca kao i vašeg prirodnog numerološkog broja jedan imate dovoljno energije >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << za odličan početak koji možete dugo da pamtite.
Ljubav: Ukoliko ste sami očekujte prijatno iznenađenje koje vam može doneti odličnu emotivnu priču. Venera vas podržava pa iskoristite njenu energiju za nešto mnogo lepše od samoće koju trenutno imate.
Zdravlje: Optimistični ste.
BIK Posao: Uviđate da se neke tajne od vas kriju. Činjenice koje vam nisu rekli, mogu da vas dovedu sa razlogom u zabludu. Ukoliko se bude održavao sastanak na vašem radnom mestu, obavezno prisustvujte kako ne biste imali lošu informaciju. Sa pravom možete da sačekate ono što vam duguju ukoliko je u pitanju novac.
Ljubav: Možete osetiti nešto posebno prema osobi koja vam mnogo više znači nego što mislite. Bićete oduševljeni nečijim stavom kada su u pitanju Škorpija ili Bik.
Zdravlje: Štitna žlezda može da vam predstavlja problem.
Pixabay.com BLIZANCI Posao: Stara želja je ovaj put opet prioritet na vašoj rang listi. Ne budite lošeg raspoloženja, jer za tim nemate potrebe. Prebrodite svoj problematičan stav na jedan brz i lak način. Ne dopustite sebi da vam dan prođe bez većeg angažovanja. Pokušajte da se fokusirate na bolje partije.
Ljubav: Vaš stav prema partneru je pomalo začuđujući. Ne morate da se krijete iza tuđih osećanja, pokušajte da realno sagledate datu situaciju u kojoj se trenutno nalazite.
Zdravlje: Psiha vam je prilično naglašena.
RAK Posao: Imate odlišan stav kada su u pitanju vaše poslovne veštine. Možete mnogo toga postići kako sopstvenim angažovanjem tako i sa strane kada su podrška i saradnici u pitanju. Niste sami i to je bolja strana dogovora oko ugovora, koje ćete zaključiti u toku dana.
Ljubav: Ne morate da očajavate ukoliko ste sami, jer nema potrebe da se osamljujete u svakom slučaju. Provod na koji budete računali je izuzetno pozitivan što se vašeg emotivnog života tiče.
Zdravlje: Pokušajte da se odmorite u međuvremenu.
 Idi na sledeću stranu >

Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik,   Horoskop - Rak,   Horoskop - Škorpija,   Horoskop - Jarac

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.