Izvor: TimockeVesti.net, 09.Sep.2023, 04:37

DNEVNI HOROSKOP ZA 9. SEPTEMBAR

Dnevni horoskop za 9. septembar kaže da je Vaga usamljena i zanemarena, Bik mora da se čuva ljubomornih scena, Lav zadovoljan
Ovan
Posao: Obratite pažnju na nerealna obećanja, i ne idite glavom kroz zid, biće još prilika za dokazivanje.
Ljubav: Pozitivne reakcije od osobe za koju ste zainteresovani, mogli bi da budu razlog za radost i zadovoljstvo tokom ovog dana.
Zdravlje: Vrlo dobro.
Bik
Posao: Bezmalo sve što se nalazi na vašem poslovnom planu za ovaj >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << radni dan, realno je ostvarivo bez mnogo problema.
Ljubav: Današnje okolnosti na vašem ljubavnom polju nisu baš najpovoljnije za konkretne akcije. Čuvajte se malicioznih komentara i ljubomornih scena.
Zdravlje: Vrlo dobro.
Blizanci
Posao: Danas vas očekuje manji profesionalni predah, prvenstveno zbog potencijalnih tehničkih prepreka koje vam mogu otežavati realizaciju poslovnih zadataka.
Ljubav: Vrlo interesantna dešavanja u sferi ljubavi danas vam može doneti upoznavanje nove osobe koja dolazi sa nekog puta. Uživajte.
Zdravlje: Vrlo dobro.
Rak
Posao: Više novih profesionalnih mogućnosti mogu vam se ponuditi tokom ovog radnog dana. Dobro proanalizirajte sve argumente za i protiv pre nego što odlučite.
Ljubav: U sferi ljubavi biće potrebno mnogo strpljenja kako bi smanjili tenzije koje mogu eskalirati u vašim partnerskim relacijama.
Zdravlje: Moguće virusne, bakterijske infekcije.
Lav
Posao: Danas za većinu Lavova nema nepremostivih profesionalnih prepreka, mada bi bilo dobro da povedete računa o neracionalnom trošenju energije.
Ljubav: Ovaj dan trebalo bi da bude jedan od pozitivnijih dana za sve vaše iskrene namere, i konkretne poteze koje želite da povučete prema osobi koju ste nedavno upoznali.
Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.
Devica
Posao: Ovaj četvrtak može biti vrlo pozitivan kada su poslovne aktivnosti tipičnih Devica u pitanju, pod uslovom da ne radite više stvari istovremeno.
Ljubav: Bar po jedno prijatno iznenađenje možete očekivati kako od drage osobe kojoj ste već pokazali svoje simpatije, tako i sa druge potpuno neočekivane strane.
Zdravlje: Vrlo dobro.
Vaga
Posao: Pokušajte da na mirniji način, bez nervoze, rešite eventualne komunikacijske nesuglasice sa konkurencijom i osobama koje ne dele vaše stavove.
Ljubav: Astrološki aspekti najavljuju uspešan dan u sferi ljubavi, posebno ako budete aktivni van četiri zida, gde možete upoznati više interesantnih osoba.
Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.
Škorpija
Posao: Iako nije realno očekivati veći profesionalni zaokret, tipične Škorpije danas će imati dobar dan za preciziranje detalja novih poslovnih projekata.
Ljubav: Poslovno opterećenje neće vam ostaviti previše vremena i energije za ljubavna dešavanja, ali okrenite se oko sebe, u blizini ima zainteresovanih za vas.
Zdravlje: Moguće kardiovaskularne tegobe.
Strelac
Posao: Dosta energije i truda uložiće tipični Strelčevi tokom ovog radnog dana, da na vreme ostvare postavljenje profesionalne ciljeve. Moguća su kašnjenja, odlaganja nekih poslova.
Ljubav: Pokušajte da se opustite i da se aktivnije uključite u komunikaciju sa novim osobama koje se pojavljuju oko vas.
Zdravlje: Vrlo dobro.
Jarac
Posao: Bezmalo sve od ranije isplanirano, predstavnici Jarčeva trebalo bi bez većih problema da završe tokom ovog radnog dana
Ljubav: Dobar deo današnje pozitivne energije, bilo bi lepo da usmerite na polje ljubavnih relacija. Draga osoba očekuje najmanje toliko od vas.
Zdravlje: Izbegavajte hladne i gazirane napitke.
Vodolija
Posao: Najveći deo onog što tipične Vodolije danas zamisle u sferi profesionalnog angažovanja, realno je da ostvare, bez većih problema ili zastoja u realizaciji.
Ljubav: Srce vas verovatno vuče i gura na jednu stranu, dok sa druge stižu vrlo intrigantne vibracije i signali. Nemojte predugo čekati sa odlukom.
Zdravlje: Čuvajte se povreda.
Ribe
Posao: Većina tipičnih Riba tokom ovog radnog dana može imati određene probleme u komunikaciji sa profesionalnim autoritetima.
Ljubav: Nema ni jednog razloga za vašu pasivu tokom ovog dana u sferi ljubavi, mada neće biti mudro da prebrzo donosite zaključke o nedavno upoznatoj simpatiji.
Zdravlje: Moguća nesanica.





Članak DNEVNI HOROSKOP ZA 9. SEPTEMBAR se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik,   Horoskop - Lav,   Horoskop - Vaga

Nastavak na TimockeVesti.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.