Izvor: Piplmetar.rs, 09.Feb.2024, 08:30

DNEVNI HOROSKOP ZA 9. FEBRUAR: Blizancima moguć flert preko posla, Strelčevi da se spreme da iskoriste šansu

M. M.


Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

Foto: Pixabay


Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.
Astrolog Olga Savić
OVAN Izuzetno raspoloženje učiniće da se aktivirate i angažujete po pitanjima koja su vam bitna. Osvajački mentalitet je danas prisutan i u poslovnom, ali i u emotivnom segmentu. „Prionućete“ na posao da šarmirate i >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << zavedete osobu koja vam se dopada.
BIK Ako vam se čini da neko nije na vašoj strani, pa čak možda i da vas ogovara, verovatno ste apsolutno u pravu. Ne delite lične planove sa ljudima koji su oko vas. Moguće je da nećete imati dovoljno vremena da posvetite voljenoj osobi onu pažnju koju zaslužuje.
BLIZANCI Vrlo dobro znate kakvi bi vaši postupci trebali da budu nadalje po bitnom poslovnom pitanju, samo je potrebno da pronađete pravi momenat da biste se pokrenuli. Komunikacija sa voljenom osobom vas opušta i čini da se osećate rasterećenije. Nekima mogući flertovi preko posla.
Foto: Pixabay/AndaDeea


RAK Imate osećaj da su vam neke situacije nametnute i ne možete da se prilagodite novom načinu rada. Povučeni ste u sebe, što će voljena osoba i primetiti. Potrudite se da joj objasnite situaciju, da vas ne bi opterećivala brižnošću.
LAV Konačno možete da odahnete jer ste priveli kraju nešto što vas je duže vreme opterećivalo. Dan je u svakom smislu odličan po vas i nemojte nikako sedeti skrštenih ruku. Otvorenost za nova poznanstva i velika šansa da upoznate osobu koja će vas oduševiti.
DEVICA Ostavili ste pozitivan utisak na jednu osobu i nadate se da će vas imati u vidu kada to bude bilo potrebno. Drago vam je što vaš rad ostavlja trag i što drugi smatraju da je vredno podržati vas. Budite iskreni prema osobi koju volite, neke stvari krijete od nje i ona to oseća.
Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).
Video: Mesečni horoskop za februar 2024.

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.


Opširnije

Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.