DNEVNI HOROSKOP ZA 6. MART

Izvor: 011vodič.com, 06.Mar.2021, 10:00

DNEVNI HOROSKOP ZA 6. MART

OVAN
Novi poznanik ostavlja odličan utisak tako da mu nudite početak zajedničke poslovne saradnje. Brak smatrate stabilnim. Nesvesni ste da partner flertuje sa drugom osobom. Osećate se dobro.
BIK
Na poslu nema nekih značajnijih dešavanja. Vi ste prilagodljivi, a posao se odvija na ustaljen način. Najlepša stvar koja vam se dešava na poslu, a nije posao, je flert. Što se tiče zdravlja nedostaje vam kondicija.
BLIZANCI
Situacija na poslu je zadovoljavajuća. >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Sve ste odlično organizovali, znate šta želite da postignete i na koji način. Jako ste pasivni kada je ljubav u pitanju. Plašite se da simpatiji pokažete emocije. Zdravlje je stabilno.
RAK
Komunikacija je trenutno vaše najjače oružje na poslu. Uspešni ste u tome i uspostavljate nove poslovne dogovore. Odnos sa partnerom nije najbolji. Prisutna je tajna osoba na koju mislite. Zdravlje je solidno.
LAV
Oblast suđenja je loše prikazana i u slučaju bilo kakvog spora nećete dobro proći. Niste u potpunosti zadovoljni emotivnom sferom. Imate utisak da je odnos postao navika, rutina, a vama je potrebna ljubav. Mogući su problemi sa zubima.
DEVICA
Na poslu vas očekuju teškoće koje nećete uspeti da rešite. Očekuje vas finansijski dobitak što vam popravlja raspoloženje. U potpunosti se posvećujete bračnom partneru. Zdravlje nije najbolje. Pritisak je sklon oscilacijama.
VAGA
Posao se odvija na uobičajen način. Kako ste kreativni planirate da proširite poslovnu ponudu. Obmanjujete sebe da niste ozbiljno zainteresovani za osobu sa kojom flertujete. Mogući su problemi sa stomakom zbog pokvarene hrane.
ŠKORPIJA
Zadovoljni ste situacijom na poslu. Imate dosta obaveza pa neke obaveze odrađujete istovremeno. Zanima vas ulazak u tajnu vezu. Razmišljate koji je najbolji način da se simpatiji približite. Zdravlje je stabilno.
STRELAC
Kako je poslovna situacija stabilna i vama nedostaju novi izazovi planirate novi poslovni projekat. Zadovoljni ste odnosom sa bračnim partnerom. Skloni ste preteranoj konzumaciji slatkiša ili alkohola. Pokušajte da se obuzdate.
JARAC
Ukoliko vas zanima novi posao očekuje vas razgovor za posao i dobijanje poslovne ponude. Imate simpatiju koja je zauzeta. Upravo je to razlog što joj još uvek ne prilazite. Zdravstvena situacija je stabilna.
VODOLIJA
Niste u potpunosti realni, a ni skoncentrisani. Poslovni planovi koje pravite nisu u potpunosti izvodljivi čega trenutno niste svesni. Održavate redovnu komunikaciju sa simpatijom. Mogući su problemi sa pritiskom.
RIBE
Situacija na poslu je stabilna. Zbog toga razmišljate o daljem proširenju posla i na koji način to da postignete. Ukoliko ste korisnik društvenih mreza predstoji vam kontakt sa neiskrenom osobom. Stomak je osetljiv.
Kurir
The post DNEVNI HOROSKOP ZA 6. MART appeared first on Zenski Magazin.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik,   Horoskop - Blizanci

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

DNEVNI HOROSKOP ZA 7. MART

Izvor: 011vodič.com, 07.Mar.2021, 09:32

OVAN. Ukoliko vas zanima uspostavljanje poslovne saradnje sa strancima iskoristite današnji dan. Nećete imati nikakve probleme oko sporazumevanja. Maksimalno uživate u tajnoj vezi. Osećate se odlično.. BIK. Pripremate se za kraći poslovni put. Malo ste pod stresom, jer nadređena osoba ima veća...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.