DNEVNI HOROSKOP ZA 5. JUL

Izvor: TimockeVesti.net, 05.Jul.2022, 07:19

DNEVNI HOROSKOP ZA 5. JUL

Device čekaju turbulencije na poslu, Ribe promenljivog raspoloženja, Rakovi umorni.
Ovan Posao: Turbulentan početak radne sedmice je pred Ovnovima. Problem će biti organizacija, jer ste u periodu kada posao zahteva vašu maksimalnu pažnju i posvećenost, a vi radite sto stvari u isto vreme.
Ljubav: Nervozu sa poslovnog polja ne bi nikako trebali da prenosite na partnerske odnose, jer i tu mogu sevnuti varnice.
Zdravlje: Napetost, nervoza.
Bik Posao: Ne biste trebali >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << da donosite bilo kakve odluke, jer one mogu biti ishitrene i samim tim se kasnije pokazati kao nepovoljne.
Ljubav: Bilo bi dobro da se pre nego što saspete kritike na račun druge strane pozabavite argumentima, inače ćete samo napraviti problem bez problema.
Blizanci Posao: Na samo startu nove radne sedmice verovatno ćete morati da reagujete dosta brzo da biste rešili neke situacije koje se budu nametale kao neodložne što vas može malo iznervirati.
Ljubav: Preispitajte sebe i svoje postupke pre nego što krenete da se branite i ubeđujete da niste ništa krivi.
Zdravlje: Moguća glavobolja.
Rak Posao: Na samom početku sedmice mogli biste biti užurbani i pod pritiskom, i to je savršen teren da se naprave greške i propusti u poslovanju.
Ljubav: Po principu kreni – stani mogao bi da funkcioniše ovaj dan, i nećete biti zadovoljni zbog toga jer ste promenljivog raspoloženja.
Zdravlje: Umor, iscrpljenost, dovoljno se naspavajte.
Lav Posao: Pozavršavajte sve obaveze koje imate, ne gurajte ih pod tepih, da se ne biste našli u nezavidnoj situaciji i bili kritikovani od strane saradnika ili nadređenih.
Ljubav: Od vaših reakcija i sposobnosti da donesete mir i stabilnost zavisi mnogo toga, pa gledajte da ne raspirujete strasti, već da ih stišavate.
Zdravlje: Vrlo dobro.
Devica Posao: Device bi mogle da očekuju izvesne turbulencije na poslovnom planu, posebno u polju komunikacije sa dosadašnjim saradnicima.
Ljubav: Slobodne Device, preko prijatelja i izlazaka, ali i preko društvenih mreža nešto novo vam se nudi, vi birate
Zdravlje: Vrlo dobro.
Vaga Posao: Poslovni segment traži od vas posvećenost i dosta energije, što će vam jednim delom teško pasti, ali obzirom da će rezultata biti, u njima ćete pronalaziti motiv da nastavljate dalje i da se borite.
Ljubav: Nemojte biti egoistični, pretežno nonšalantni i ponašati se kao da vas partnerovi problemi ne zanimaju ni malo.
Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.
Škorpija Posao: Zbog povećanog obima posla, bićete angažovani više nego standardno. Obratite pažnju na komunikaciju, mogući su problemi zbog vas i vašeg stava i nastupa koji bi mogao biti agresivan.
Ljubav: Odličan je momenat da se vaša veza unapredi, da se neke nedoumice i problemi iz prethodnog perioda zaista i reše.
Zdravlje: Pad imuniteta.
Strelac Posao: Ništa neće ići lako i glatko tokom ovog ponedeljka, ali kao da ste se na takve situacije veći navikli. Obratite pažnju na komunikaciju sa saradnicima pre svega.
Ljubav: Rasterećenje i spas od napetog poslovnog dana pronaći ćete u društvu voljene osobe. Uživajte u finim zajedničkim trenucima.
Zdravlje: Vodite više računa o svom zdravlju, obavite rutinske kontrolne preglede.
Jarac Posao: U ovoj ćete sedmici biti u talnom pokretu, održavaćete kontakte sa postojećim saradnicima, ali ćete se posvetiti i pronalaženju novih mogućnosti i prilika za inovacije u poslovnom procesu.
Ljubav: Na ljubavnom planu vlada inertnost i blaga nezainteresovanost. Ništa se neće desiti sticajem okolnosti veće ćete se morati malo više aktivirati.
Zdravlje: Prokontrolišite krvni pritisak.
Vodolija Posao: Analizirajte svaki detalj i ne dozvolite da vam nešto slučajno promakne. Iako vas očekuju brojne prepreke, rezultati će biti vrlo brzo vidljivi.
Ljubav: Ne budite isključivi i misliti samo na sebe, ne zanemarujte potrebe druge strane. Treba naći neku sredinu kako biste oboje bili zadovoljni.
Zdravlje: Menjajte loše životne navike.
Ribe Posao: Bilo bi mudro da ne potpisujete nikakve ugovore ukoliko ne morate, ili ako morate budu samo sa proverenim saradnicima.
Ljubav: Zbog vašeg promenljivog raspoloženja, mogli biste da očekujte dozu nerazumevanja sa druge strane.
Zdravlje: Promenljivo raspoloženje.

Članak DNEVNI HOROSKOP ZA 5. JUL se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik,   Horoskop - Ribe

Nastavak na TimockeVesti.net...






Povezane vesti

Horoskop za 5. jul

Izvor: OkRadio.rs, 05.Jul.2022

Pred vama je horoskop za utorak 5. jul. Sa srećom. Ovan Ako se bavite privatnim biznisom, moguć je poslovni put koji će se ispostaviti kao veoma isplativ. Velika je verovatnoća da ćete na tom putu imati zanimljiv susret, ta osoba bi mogla da se zadrži u vašem životu i postane velika ljubav....

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.