DNEVNI HOROSKOP ZA 31. AVGUST

Izvor: TimockeVesti.net, 31.Avg.2023, 04:12

DNEVNI HOROSKOP ZA 31. AVGUST

Pročitajte šta nam zvezde savetuju za današnji dan vezano za posao, ljubav i zdravlje
Ovan
Posao: Ako ne želite sebi da natovarite na pleća preveliki teret, nemojte se zaletati na prve ponuđene opcije naročito od strane nekih nepoznatih poslovnih saradnika.
Ljubav: Trebalo bi da ovaj dan obojite nijansama pozitivne energije, pogodne za jasne, konkretne korake i promene na bolje.
Zdravlje: Vodite računa o krvnom pritisku.
Bik
Posao: Naporan dan je pred >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << Bikovima. Imaćete posla sa napornim saradnicima, bolje reći smaračima, a i nadređeni mogu imati ideje koje su totalno neostvarive.
Ljubav: Iskoristite povoljne aspekte i radite na poboljšanju vaše veze, budite opušteni, družite se, širite krug prijatelja, jednom rečju uživajte.
Zdravlje: Pad imuniteta, moguća prehlada.
Blizanci
Posao: Biće situacija i osoba koje će se truditi da vas izbace iz takta danas, ali to ne znači da trebate da se prepustite tom naletu loše energije, već suprotno, iskulirajte maksimalno.
Ljubav: Ukoliko ste slobodni, prostora za nova dešavanja i fina poznanstva biće više, ali vi nećete biti u nekom posebno poletnom raspoloženju.
Zdravlje: Vratite u svoj život sportske aktivnosti ako ste zapostavili.
Rak
Posao: Nećete moći mnogo uticati na kompletnu situaciju danas, ostaje da budete strpljivi i uporni u realizaciji svog dela posla, sa akcentom na povremenom prilagođavanju, odnosno modifikaciji prethodnih dogovora.
Ljubav: Način na koji vi razmišljate i vidite vaš odnos, ne poklapa se sa partnerovim. Ono što je vama bitno, partneru nije i tako se vrtite u krug.
Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.
Lav
Posao: U poslovima sa inostranstvom, može doći do zastoja prouzrokovanog problemima papirološke prirode. Pokušajte da izbegnete verbalne sukobe.
Ljubav: Odličan dan je pred vama za druženje, izlazak ili kraći put sa osobom do koje vam je stalo. Uživajte.
Zdravlje: Mogući su problemi sa probavom.
Devica
Posao: Moraćete ponovo sa saradnicima da prođete kroz neke detalje vezane za dogovore, možda da ispravite dokumentaciju ili prolongirate dogovorene datume. Samo bez nervoze.
Ljubav: Uprkos vašoj želji i naporu da dan protekne u laganom ritmu u sferi ljubavi, sa druge strane možete očekivati dosta primedbi i negativnih komentara.
Zdravlje: Prijao bi vam boravak u prirodi.
Vaga
Posao: Svaka ishitrenost i žurba samo vam može stvoriti problem i odvede vas u pogrešnom smeru. Budite oprezni sa sitnim detaljima, papirologijom posebno.
Ljubav: Dobar period je za druženje, za izlaske provod i uživanje. Na vama je izbor, a provod je zagarantovan.
Zdravlje: Moguće su virusne, bakterijske infekcije.
Škorpija
Posao: Ne računajte mnogo danas na solidarnost i lojalnost saradnika, moraćete sve svojim sopstvenim snagama da odradite. A neće to biti ni prvi ni poslednji put.
Ljubav: Ne dozvolite da se u vaš odnos uvuče distance i nezainteresovanost, potrebno je da se potrudite više jedno oko drugog.
Zdravlje: Psihofizički umor.
Strelac
Posao: Komunikacija sa saradnicima može vam biti danas prilično naporna, najviše zbog nerazumevanja vašeg načina sagledavanja situacije.
Ljubav: Slobodni Strelčevi, vi ste u periodu kada ste dobro raspoloženi, kada vam jako prija da se družite, izlazite, u periodu ste u kojem vas ne drži mesto. Uživajte u svemu što vas čini zadovoljnim.
Zdravlje: Moguće meteoropatske reakcije.
Jarac
Posao: Ovaj dan nije pogodan za otpočinjanje novih poslovnih projekata. Završavajte samo neophodne stvari koje se tiču vašeg konkretnog posla, ne delite drugima ni savete ni ideje ili sugestije.
Ljubav: Ako su vaši partnerski odnosi malo zategnuti, danas svakako nije najpovoljniji dan da preduzimate bilo kakve radikalne poteze.
Zdravlje: Pad imuniteta.
Vodolija
Posao: Imate priliku da mnogo toga uobličite i rešite na dosta lakši način kao i da pokrenete nove kreativne projekte koji su vam bitni. Samo napred.
Ljubav: Ako vas nešto opterećuje i muči, a obično su to neke sitnice, ne prenosite to na partnerske relacije. Unesite više optimizma i pozitive u svakodnevicu.
Zdravlje: Moguće respiratorne tegobe.
Ribe
Posao: Dosta naporan radni dan je pred Ribama, i najbolje će biti da se držite završavanjem već započetih obaveza, sa naglaskom na papirologiju i dogovore koje treba privesti kraju.
Ljubav: Moguće je da ćete zbog lošeg raspoloženja napraviti problem bez problema sa osobom koju volite. Muče vas i neke stvari iz prošlosti koje nikako da presečete.
Zdravlje: Pad imuniteta, moguća prehlada, kijavica.
Članak DNEVNI HOROSKOP ZA 31. AVGUST se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik

Nastavak na TimockeVesti.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.