DNEVNI HOROSKOP ZA 30. JUL

Izvor: TimockeVesti.net, 30.Jul.2023, 04:11

DNEVNI HOROSKOP ZA 30. JUL

Sve je moguće kad je Devica zadovoljna, Bik umoran od promena koje se dešavaju, Strelac uspešan na poslu
Ovan
Posao: Usporavanje tempa očekuje Ovnove što je i logično jer ste tokom cele sedmice bili hiperaktivni, i možete sebi priuštiti jedan opušteniji radni dan.
Ljubav: Današnji višak vremena i energije možete usmeriti ka interesantnoj osobi, dajte svoj maksimum, ali nemojte se previše razočarati i odustati, ako ne dobijete očekivani odgovor.

Zdravlje: >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << Prijala bi vam fizička aktivnost.
Bik
Posao: Solidan radni dan je pred osobama rođenim u znaku Bika. Bez većih problema trebalo bi da savladate profesionalne zadatke.
Ljubav: Potvrda tačnosti nepovoljne vesti koju ste nedavno čuli, verovatno će obeležiti ceo ljubavni dan. Pažnja i razumevanje drage osobe značiće vam mnogo.
Zdravlje: Moguće kardiovaskularne tegobe.
Blizanci
Posao: Jedan turbulentan radni dan imaće većina Blizanaca. Vrlo dobri rezultati u sferi komunikacije biće i adekvatno nagrađeni.
Ljubav: Nemojte bespotrebno stvarati tenziju U postojećem odnosu. Potrebno je pokazati malo više spremnosti na kompromis.
Zdravlje: Potrebna vam je psihofizička relaksacija.
Rak
Posao: Prilično ravna linija na polju posla kod osoba rođenih u znaku Raka, što ne znači ništa loše za sam kraj ove radne sedmice.
Ljubav: Potrudite se da u sferi ljubavi ne bude apsolutno ravna linija, i nekom sitnicom obradujte sebe i dragu osobu.
Zdravlje: Vrlo dobro.
Lav
Posao: Kraj radne sedmice tipični Lavovi dočekuju uglavnom zadovoljni ostvarenim prethodnih dana. Ne kvarite utisak megalomanskim zahtevima na samom kraju.
Ljubav: Ovo nije povoljan dan za ishitrene i brzoplete odluke u sferi ljubavi. Neočekivane okolnosti mogle bi da vas malo izvedu iz takta.
Zdravlje: Osetljivost kardiovaskularnog sistema.
Devica
Posao: Na samom kraju radne sedmice, najtipičnije Device čeka izazov nove zanimljive poslovne ponude. Ne odbijajte i razmislite, ali prvo završite ranije započete projekte.
Ljubav: Što se tiče dešavanja u sferi ljubavnih odnosa, danas vam čuvena praktičnost neće mnogo pomoći, jer se stvari mogu dešavati velikom brzinom.
Zdravlje: Moguća glavobolja.
Vaga
Posao: Veći deo ovog radnog dana stvari bi trebalo da teku u uobičajenim profesionalnim okvirima. Iskakanje može izazvati verbalni sukob sa nekim od saradnika.
Ljubav: Priuštite sebi neki kvalitetan izlazak sa društvom, prijaće vam širi krug ljudi, druženje.
Zdravlje: Čuvajte se prehlade.
Škorpija
Posao: Kraj radne sedmice za Škorpije mogao bi da označi i završetak jednog napornog poslovnog ciklusa, i priliku za okretanje lista na drugu stranu.
Ljubav: Od nekoliko veoma zanimljivih poznanstava koja se mogu dogoditi u sferi ljubavi tokom ovog dana, posebnu pažnju privući će znatno mlađa osoba od vas.
Zdravlje: Vrlo dobro.
Strelac
Posao: Dobar dan da stavite tačku na vrlo dinamičnu radnu sedmicu. Najtipičniji predstavnici mogu očekivati ponudu za nove poslovne projekte.
Ljubav: Konkretni koraci i preduzimljivost u sferi ljubavi danas bi mogli da vam se višestruko isplate.
Zdravlje: Napetost, nervoza.
Jarac
Posao: Uz dobru organizaciju, bez strahova i većih dilema, korak po korak i još jedan uspešan dan ostaće iza vas.
Ljubav: Potencijalna dešavanja tokom ovog petka u sferi ljubavnih odnosa uglavnom bi trebala da budu u granicama već uobičajenog i poznatog.
Zdravlje: Osetljivost kostiju i zglobova.
Vodolija
Posao: Iako imate sve razloge da budete zadovoljni poslovnim ostvarenjima, neke Vodolije mogu pokazati nepotrebne znake nervoze zbog manjih verbalnih nesporazuma.
Ljubav: Što se tiče dešavanja u sferi ljubavi, za očekivati je bar jednu finu priliku da uradite nešto drugačije i vrlo originalno, kada je u pitanju voljena osoba.
Zdravlje: Moguće oscilacije krvnog pritiska.
Ribe
Posao: Manje kašnjenje ne bi trebalo da vas previše omete u završavanju planiranih obaveza za ovaj petak.
Ljubav: Na ljubavnom planu za očekivati je da budete prijatno iznenađeni, pre svega saznanjem da osoba koja vas zanima gaji slična osećanja prema vama. Trebao bi da usledi poziv za izlazak.
Zdravlje: Pad imunog sistema.





Članak DNEVNI HOROSKOP ZA 30. JUL se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik,   Horoskop - Devica,   Horoskop - Strelac

Nastavak na TimockeVesti.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.