DNEVNI HOROSKOP ZA 3. MART

Izvor: 011vodič.com, 03.Mar.2021, 09:07

DNEVNI HOROSKOP ZA 3. MART

OVAN
Željni ste poslovnog uspeha. Vaši poslovni planovi su prilično pragmatični, a vi ste optimistični. Očekuje vas zanimljivo poznanstvo koje u startu prelazi u flert. Raspoloženi ste za dalje druženje. Osećate se dobro.
BIK
Posao se normalno razvija, a vas očekuje poboljšanje finansija. Emotivno ste zainteresovani za osobu sa kojom otvoreno flertujete. Imate veća očekivanja od potencijalne veze. Zdravlje je stabilno.
BLIZANCI
Nadređena osoba inicira poslovni >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << razgovor. Obaveštava vas da je zadovoljna vašim učinkom. Prijaju vam reči pohvale. Otvorena je mogućnost ulaska u ljubavni trougao. Emocije su vam proradile. Zdravlje je solidno.
RAK
Očekuje vas poslovni sastanak na kome ćete briljirati i uspeti da ostvarite novi poslovni sporazum. Jako ste posesivni prema partneru. Imate želju da se on viđa samo sa vama i ni sa jednom osobom više. Zdravlje je stabilno.
LAV
Komunikacija sa kolegama nije najbolja i ne uspevate da nađete zajednički jezik. Očekuje vas neplanirana promena poslovnih planova. Brak je stabilan, ali partner misli da ste jako hladni prema njemu. Raspoloženje je u padu.
DEVICA
Očekuju vas neplanirani problemi na poslu koje ne uspevate da rešite u potpunosti. Bračnom partneru otvoreno pričate o dešavanjima na poslu, a on vam pruža svoju podršku. Budite oprezni. On se nekome dopada. Neraspoloženi ste.
VAGA
Poslovna situacija je odlična. U poslovnom smislu ste uspešni, a u finansijskom zadovoljni. Pred vama je novo poznanstvo sa osobom koja ostavlja odličan prvi utisak. Željni ste ljubavi. Zdravstveno stanje je solidno.
ŠKORPIJA
Na poslu vas očekuju neprijatnosti. Postoji ekipa kojoj niste simpatični pa će vas napasti. Ne posvećujete previše pažnje bračnom partneru. Budite oprezni, jer se nekome dopada. Mogući su problemi sa sinusima.
STRELAC
Povoljan je dan za traženje i dobijanje kredita ukoliko ste već aplicirali. Na poslu ste vredni i ambiciozni. Vezu shvatate prilično ozbiljno. Niste svesni da je druga strana sklona flertu. Zdravlje je stabilno.
JARAC
Prezadovoljni ste kako se razvija saradnja sa inostranim saradnicima. Trudite se da poboljšate finansije. Imate naglašenu potrebu da volite i da budete voljeni. Skloni ste flertu i traženju partnera. Zdravlje je solidno.
VODOLIJA
Kada je posao u pitanju imate dozu nesigurnosti. Očekuju vas problemi koje možete da rešite uprkos tome što sumnjate u sebe. Nesigurni ste kada je bračni partner u pitanju. Plašite se da se nije pojavila treća osoba. Nervi su vam osetljivi.
RIBE
Fokusirani ste na poslovne obaveze i uspešni. Oslanjate se na intuiciju prilikom donošenja poslovnih odluka. Imate simpatiju i trudite se da je osvojite. Potencijalna veza biće tajnog tipa. Osećate se dobro.
Kurir
The post DNEVNI HOROSKOP ZA 3. MART appeared first on Zenski Magazin.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik,   Horoskop - Blizanci

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.