DNEVNI HOROSKOP ZA 28. JUN

Izvor: TimockeVesti.net, 28.Jun.2023, 04:07

DNEVNI HOROSKOP ZA 28. JUN

Lavovi puni pozitvne energije, Rakovi uspešni na ljubavnom planu, Vage završavaju poslovne obaveze kao od šale
Ovan
Posao: Ova sedmica donosi rasplitanje mnogih situacija koje su vam zadavale probleme u proteklom periodu. Vi budite korektni, šta god da je problem rešićete uspešno u narednim danima.
Ljubav: Trebalo bi da pravite malo više ustupaka dragoj osobi, samo tako ćete stvari dovesti na zadovoljavajući nivo. Obuzdajte impulsivnost bar kada je ljubav u pitanju. >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net <<
Zdravlje: Vodite računa o ishrani.
Bik
Posao: Bikove bi od samog starta nove radne sedmice mogla da očekuje najava novih projekata ili dogovora. Budite aktivni i ništa ne prepuštajte slučaju.
Ljubav: Družite se sa prijateljima, izlazite, prijaće vam veće društvo. Naravno uključite u sva dešavanja i dragu osobu
Zdravlje: Čuvajte se prehlade.
Blizanci
Posao: Dosta toga zaostalog iz prethodnog perioda čeka vas danas, pa će biti logično da se što pre dohvatite posla, jer kasnije možda nećete moći sve da stignete.
Ljubav: Za većinu Blizanaca ovaj dan nije najpovoljniji za nove ljubavne akcije. Pozabavite se prvenstveno presekom sopstvenih razmišljanja i očekivanja.
Zdravlje: Pad energije, umor.
Rak
Posao: Solidan početak radne sedmice je pred Rakovima. Pokušajte da završite zaostale obaveze i regulišete papirologiju koju već duže vreme odlažete.
Ljubav: Nema naznaka kapitalnih promena na vašem ljubavnom planu, što znači da vas očekuje miran i opušten dan pa ga ispunite sa dovoljno nežnosti prema voljenoj osobi.
Zdravlje: Moguća nesanica.
Lav
Posao: Energija vam neće biti jača strana tokom ovog ponedeljka. Ne dozvolite sebi da kasnite sa obavezama, da ih odlažete i da od toga pravite nepotrebne probleme.
Ljubav: Opuštenija situacija, i nešto pozitivnije raspoloženje danas vam daju dobru osnovu da planirate i napravite bar jedan uspešan potez u sferi ljubavi.
Zdravlje: Čuvajte se prehlade, jačajte imunitet.
Devica
Posao: U ovoj sedmici se otvaraju prilike da ostvarite nešto što ste dugo planirali. Iako ste na trenutak pomislili da ste u prethodnom periodu napravili pogrešan potez, ispostaviće se da ste ipak bili u pravu.
Ljubav: Vaši prioriteti u sferi ljubavi danas nisu ni blizu onome što očekuje druga strana. Ukoliko ne želite kritike, potrudite se da na neki način balansirate.
Zdravlje: Vrlo dobro.
Vaga
Posao: Ovo je sedmica u kojoj vi morate da držite pod kontrolom neke situacije, saradnike i da neke stvari preusmerite na bolje.
Ljubav: Sve što vas je kočilo i sputavalo u prethodnom period polako nestaje i trebalo bi da se uz malo obostranog razumevanja vratite normalnim tokovima.
Zdravlje: Vrlo dobro.
Škorpija
Posao: Obavljajte ono što vas ne umara previše, a najpre se bavite zaostacima bilo da su oni kroz obaveze koje niste regulisali, bilo kroz papirologiju i dogovore.
Ljubav: Mnogo toga pozitivnog danas možete pružiti i na polju ljubavi. Možda bi bilo dobro da se ipak fokusirate na jednu, ali posebno vrednu stvar i obradujete vašu dragu osobu.
Zdravlje: Moguća nesanica.
Strelac
Posao: U ovoj sedmici vam predstoje mogućnosti da ponovo pokrenete situacije i dešavanja od kojih ste na neko vreme bili odustali.
Ljubav: Ukoliko želite poboljšanje odnosa, sada je vreme da vašu priču pokrenete u onom pravcu koji vam i odgovara.
Zdravlje: Prokontrolišite krvni pritisak.
Jarac
Posao: Od samog starta nećete biti zadovoljni tempom dešavanja i smetaće vam što morate po pet puta da dogovarate jednu te istu stvar, ali tako je kako je.
Ljubav: Nepovoljna astrološka klima danas vam može doneti dosta komplikacija u sferi ljubavi, što zbog verbalnih nesporazuma, što zbog nerazumevanja postupaka drage osobe.
Zdravlje: Vrlo dobro.
Vodolija
Posao: Sada je pravi trenutak da se presaberete, dobro organizujete i poradite na onom što je ostalo nezavršeno u poslovnom segmentu.
Ljubav: Od vašeg konkretnog angažovanja i posvećenosti zavisiće umnogome i krajni rezultati u sferi ljubavi.
Zdravlje: Vrlo dobro.
Ribe
Posao: Prilično napet početak radne sedmice je pred Ribama i ne očekujte da će ići baš glatko, jer će neke situacije iz prethodnog perioda morati da se rešavaju.
Ljubav: Pustite da stvari idu svojim tokom, ne forsirajte drugu stranu i ne budite previše zahtevni po nekim pitanjima.
Zdravlje: Pojačana nervoza, napetost.
Članak DNEVNI HOROSKOP ZA 28. JUN se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik

Nastavak na TimockeVesti.net...






Povezane vesti

Horoskop za 28. jun

Izvor: OkRadio.rs, 28.Jun.2023

OVAN   Dnevni horoskop za 28. jun 2023. godine vam donosi male trzavice na polju finansija. Slobodne Ovnove očekuje poznanstvo na putu. Jedna zanimljiva osoba će im pasti za oko. Oni zauzeti takođe imaju šanse da otputuju negde.   BIK   Očekujte pozitivne vesti na poslovnom polju....

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.