DNEVNI HOROSKOP ZA 27. MART

Izvor: TimockeVesti.net, 27.Mar.2023, 05:32

DNEVNI HOROSKOP ZA 27. MART

Rakovi nervozni, Bliznce očekuje veliki uspeh, Vodolije, budite oprezne
Ovan
Danas možete biti skloni previdima i reagovati impulsivno u situacijama na poslu. Mogućnost pogrešne odluke je velika. Sačekajte bolji trenutak za krupne odluke. Slobodne Ovnove očekuje zanimljiv susret sa osobom u znaku Device ili Bika. Loše reagujete na promenu vremena.
Bik
Ako imate u planu sopstveni biznis, prethodno dobro proverite nove poslovne saradnike. Postoji velika mogućnost da >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << obnovite vezu sa osobom koja vam je mnogo značila u prošlosti. Slobodne Bikove očekuje poznanstvo sa veoma privlačnom Vagom. Krećite se više.
Blizanci
Veliki uspeh očekuje Blizance koji se bave kreativnim zanimanjima ili rade u medijima. Odlična finansijska situacija. Početak nove ljubavne veze sa osobom koju poznajete preko posla. Pred vama je burna ljubavna avantura. Nervoza.
Rak
Ovo može biti veoma naporan dan. Glavni problem može biti problematičan poslovni saradnik. Početak ljubavne romanse sa osobom koju možete upoznati preko posla. Jedna Škorpija se može pokazati kao fatalna za vas. Pad imuniteta.
Lav
Ovaj dan može obeležiti neki pravni problem. Pripremite se da upotrebite rezervni plan. Odlična saradnja sa saradnicima iz inostranstva. Lavovi koji su u braku prolaze kroz krizu. Neophodna su prilagođavanja i neke bitne promene u vašem odnosu. Glavobolja.
Devica
Očekuje vas dobra poslovna saradnja sa osobom u znaku Jarca i Bika. Između vas i partnera već duže vreme postoji jedan ozbiljan problem. Ovaj dan vam to najbolje može pokazati, jer između vas može doći do velike rasprave. Problemi sa kičmom.
Vaga
Danas nemojte ulaziti u rizične investicije. Postoji mogućnost vanrednih izdataka. Delikatna situacija na ljubavnom planu jer se previše dopadate osobi koja je neko od vaših nadređenih na poslu. Moguća je dilema kako da se postavite u toj situaciji. Ukočeni ste!
Škorpija
Poslovni pregovori danas mogu biti vrlo naporni, ali će mnogo toga zavisiti od vas i vašeg nastupa. Tranzit planete kroz vaše polje emotivnih odnosa uzdrmaće temelje vaše veze, a ako između vas ne postoje prave emocije, postoji čak i mogućnost raskida. Bolovi u kolenima.
Strelac
Poslovna ponuda od osobe u znaku Lava ili Ovna može da se ispostavi kao odlična prilika za zaradu. Ljubavna romansa sa strancem ili na nekim dalekim putovanjima može obeležiti ovaj period. Očekuje vas uzbudljiva avantura na putovanju. Promenite režim ishrane.
Jarac
Prepreke koje se danas mogu pojaviti na poslu u vama će probuditi inat i želju da uprkos svemu uspešno prevaziđete problem. Ljubomorne scene mogu obeležiti ovaj dan između vas i partnera. Slobodne Jarčeve očekuje početak veze sa jednim Rakom. Loša cirkulacija.
Vodolija
Poseban uspeh očekuje one Vodolije koji se bave kreativnim poslom ili njihov posao podrazumeva komunikaciju sa klijentima. Opasnost leži u tome da budete otkriveni u pogledu neke tajne ili paralelne veze. Budite oprezni, postoji mogućnost skandala. Migrena.
Ribe
Ukoliko imate privatan biznis, očekuje vas rad na novom projektu. Finansijska situacija je sve bolja. Ribe koje su u vezi mogu osetiti nezadovoljstvo i želju da nešto promene iz korena. Očekuje vas ozbiljan razgovor s partnerom. Problemi sa grlom.



VIŠE NA WEBU




Članak DNEVNI HOROSKOP ZA 27. MART se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik,   Horoskop - Blizanci

Nastavak na TimockeVesti.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.