Izvor: TimockeVesti.net, 27.Jan.2023, 01:34

DNEVNI HOROSKOP ZA 25. JANUAR

Device se loše osećaju u ljubavnom odnosu, Lavovi ulaze u svađe zbog ljubomore

OVAN
Ne očekuju vas veće promene tokom današnjeg dana. Poslovna situacija vam se odvija po planu. Želite da vam se desi nova ljubav i da uživate! Spremni ste da se posvetite svojim emocijama i da se prepustite. Zdravlje je sve bolje.
BIK
Imate priliku da pokažete svoje talente i svoje umeće. Na poslovnom polju vam se vidi značajno pokretanje. Prepuštate se svojim osećanjima sada. >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << Možete da očekujete povoljan dan za početak nove veze. Potreban vam je odmor.
BLIZANCI
Bićete zadovoljni poslovnom situacijom. Povoljan je dan da malo odmorite, jer niste opterećeni poslom. Moguće je da ćete na ljubavnom polju na neki način sada biti spremni na kompromis. Prijaće vam da unosite više vode.
RAK
Rešili ste da menjate radno mesto. Možete da očekujete da ćete dobiti neku pomoć sa strane. Moguće je da odnos sa voljenom osobom nije onakav kakav ste se nadali da će da bude. Niste srećni zbog toga. Glavobolja.
LAV
Moguće je da ste skloni pravljenju grešaka na polju posla i da vam nije lako da se sa tim suočite. Partner nema dovoljno poverenja kada ste vi u pitanju. Moguće su svađe zbog ljubomore. Moguće je da ćete imati alergije.
DEVICA
Važno je da ne budete isključivi na poslovnom polju i da saradnicima pokažete spremnost na kompromis. Loše se osećate u odnosu sa voljenom osobom, jer vam ona posvećuje sve manje vremena. Poradite na boljoj ishrani.
VAGA
Okolnosti u kojima se nalazite na ovom polju trenutno zadovoljavaju vaše potrebe. Vaš odnos sa voljenom osobom može da se menja na bolje, ali je potrebno i da vi uložite više truda i da budete iskreniji. Vodite računa o sinusima.
ŠKORPIJA
Imate jako važne planove kada je u pitanju vaš posao i spremni ste da se usmerite na neki vid napredovanja. Partner pokazuje da mu je iskreno stalo do vas. Možete da očekujete planove za zajednicu. Pazite na štitnu žlezdu.
STRELAC
Poslovno polje može da vam bude prilično nepovoljno postavljeno danas. moguće je da niste zadovoljni okolnostima. Ako ste slobodni, očekuje vas period u kojem ćete osetiti da ste spremni za ljubav. Povećajte unos tečnosti.
JARAC
Spremni ste da se posvetite svom poslu maksimalno kako bi u budućnosti mogli da imate finansijsku stabilnost. Ukoliko vam se dopada osoba koja je povezana sa inostranstvom moguć je početak veze. Povedite računa o imunitetu.
VODOLIJA
Potrudite se da na polju posla budete dovoljno odmereni kako ne bi ulazili u konflikte bez potrebe. Usamljenost vam ne prija. Osećate da ste spremni da uđete u neku novu ljubavnu vezu polako. Grlo vam je osetljivo.
RIBE
Nije vam preterano povoljan dan kada je u pitanju vaše poslovno polje. Moguće je neko razočarenje. Ukoliko ste slobodni, dosađujete se. Na vidiku kod vas još uvek nema novog poznanstva. Muči vas vrtoglavica.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik,   Horoskop - Blizanci

Nastavak na TimockeVesti.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.