DNEVNI HOROSKOP ZA 25. AVGUST

Izvor: TimockeVesti.net, 25.Avg.2023, 04:14

DNEVNI HOROSKOP ZA 25. AVGUST

Pročitajte šta nam zvezde savetuju za današnji dan vezano za posao, ljubav i zdravlje
Ovan
Posao: Budite maksimalno angažovani, ali i istrajni u onome što radite i očekujte odličan krajnji rezultat.
Ljubav: Sjajan dan je za sve vrste provoda, izlazaka. Iskoristite ga maksimalno u dobrom raspoloženju.
Zdravlje: Odlično.
Bik
Posao: Uz dobru organizaciju, sigurno i bez žurbe, većina Bikova uspeće danas da bez većih prepreka ostvari zacrtane planove. Očekuje >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << vas dobra saradnja sa najbližim saradnicima.
Ljubav: Potrudite se da uvedete neke pozitivne promene u vaš odnos prijaće vam obostrano.
Zdravlje: Odlično.
Blizanci
Posao: Veliko profesionalno angažovanje očekuje danas većinu Blizanaca, uz upozorenje da budu malo strpljiviji i pokažu dovoljno fleksibilnosti.
Ljubav: Potrudite se da organizujete neko okupljanje sa prijateljima ili rođacima, prijaće vam druženje sa dragim ljudima.
Zdravlje: Meteoropatske reakcije.
Rak
Posao: Neki od Rakova mogli bi pokrenuti nove poslovne priče na duži period. Imate mogućnost kraćeg poslovnog puta, moguće i inostranstvo.
Ljubav: Ukoliko planirate zajednički putovanje ili odmor sada je pravi trenutak da ga realizujete. Uživajte u pažnji koju vam poklanja draga osoba.
Zdravlje: Moguće respiratorne tegobe.
Lav
Posao: Danas bi mogli da očekujete pozitivan ishod nekog partnerskog dogovora. Samo napred, svi ciljevi su vam dostupni.
Ljubav: Imate potrebu za porodičnim okupljanjima, obnavljanjima nekih kontakata koje ste zapostavili, stoga je vreme da organizujete neko okupljanje.
Zdravlje: Vrlo dobro.
Devica
Posao: Budite fokusirani i istrajni u tome što radite, i uspeh će biti zagarantovan. Nema razloga da strepite.
Ljubav: Slobodne Device, novih ljubavnih ponuda i novih osoba ima oko vas. Ali vi ih ili ne vidite ili ne uzimate za ozbiljno.
Zdravlje: Vodite računa o ishrani.
Vaga
Posao: Sve probleme rešavate u hodu, neke nove mogućnosti se otvaraju i vi ćete se osećati kao svoj na svome.
Ljubav: Slobodne Vage, ukoliko postoji osoba koja vam se zaista dopada, komunikacija će sa njom mogla bi biti teška, spora.
Zdravlje: Zaštitite kolena ukoliko trenirate.
Škorpija
Posao: Morate se naoružati strpljenjem i sačekati bolji momenat za pokretanje nekih ozbiljnijih projekata i promena na poslovnom planu, a taj trenutak svakako nije daleko.
Ljubav: Potrudite se da se posvetite prijateljima, ali nemojte zanemariti porodične odnose i na prvom mestu emotivnog partnera
Zdravlje: Moguće stomačne tegobe.
Strelac
Posao: Pred vama se mogu otvoriti velike mogućnosti da konačno napravite neke prave poslovne poteze. Evidentno je da ćete biti primećeni, pa sada koristite svaku priliku koja vam se ukaže.
Ljubav: Poklonite više pažnje potrebama druge strane. Budite iskreni, nežni i pokažite koliko vam je zaista stalo.
Zdravlje: Moguće alergijske reakcije.
Jarac
Posao: Biće vam neophodna dodatna ozbiljnost i disciplina i verovatno pomoć. Iz svih tih razloga obratite dodatnu pažnju na radno okruženje i ne ustručavajte se da prihvatite pomoć dobronamernih.
Ljubav: Prijao bi vam neki zajednički izlazak ili druženje u krugu prijatelja ili bliskih rođaka. Uživajte.
Zdravlje: Moguće variranje krvnog pritiska.
Vodolija
Posao: Ono što ste planirali to ćete i obaviti. Mogući su važni poslovni dogovori novi kontakti i sa inostranstvom što vam može doneti benefite.
Ljubav: Iz vašeg ugla nema motivacije za bitnijim dešavanjima i promenama u sferi ljubavi.
Zdravlje: Moguće urinarne infekcije.
Ribe
Posao: Biće ponavljanja i vraćanja na početak, što podrazumeva napetu komunikaciju sa poslovnim okruženjem. Iskoristite pomoć i savet nekog od starijih saradnika.
Ljubav: Slobodni pripadnici mogu da očekuju vrlo lepo novo poznanstvo, pa eto fine prilike da uživate u flertu i opuštenoj konverzaciji.
Zdravlje: Vodite računa o ishrani.
Članak DNEVNI HOROSKOP ZA 25. AVGUST se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik

Nastavak na TimockeVesti.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.