DNEVNI HOROSKOP ZA 23. AVGUST

Izvor: TimockeVesti.net, 23.Avg.2023, 04:08

DNEVNI HOROSKOP ZA 23. AVGUST

Dnevni horoskop za 23. avgust mnogim horoskopskim znacima donosi povoljnu situaciju u ljubavi
Ovan
Posao: U ovoj sedmici trebaće vam mnogo energije da sve postignete. Mnogo posla je pred vama, ali i veoma loša organizacija.
Ljubav: Moguć je plan za neko putovanje u inostranstvo, ali vi ćete morati da izmenite svoje poslovne aktivnosti.
Zdravlje: Vrlo dobro.
Bik
Posao: Ove sedmice biće turbulentno na polju posla kod Bikova. Nametnite sebe, svoj način organizacije, >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << koliko god vam se iskakale prepreke.
Ljubav: Ukoliko je bilo dilema vezano za konkretizovanje nekih akcija u prethodnom periodu, danas bi trebalo da je situacija prilično jasna.
Zdravlje: Moguća nervoza, napetost.
Blizanci
Posao: Dobra komunikacija sa poslovnim okruženjem, stvara uslove da funkcionišete kvalitetno i date svoj maksimum na poslu.
Ljubav: Slobodni Blizanci u okviru svojih želja i mogućnosti sami odredite na koju stranu ćete se okrenuti i kome ćete posvetiti svoju punu pažnju.
Zdravlje: Osetljivost grla i respiratornog sistema.
Rak
Posao: Pred vama je sedmica u kojoj ćete biti uspešni čega god da se dohvatite od posla, jer sve je na vašoj strani.
Ljubav: Potrudite se da odbacite sumnje i nezadovoljstva, dajte više brige i pažnje, opustite se i osamite negde zajedno i uživajte.
Zdravlje: Jačajte imunitet, uzimajte više vitamina kroz povrće i voće.
Lav
Posao: Odličan početak radne sedmice je pred Lavovima. Moći ćete da odahnete i opuštenije funkcionišete na svim poljima.
Ljubav: Moguće je neko lepo putovanje, ili neki drugi hedonistički užitak sa osobom do koje vam je stalo.
Zdravlje: Odlično.
Devica
Posao: Svi najvažniji parametri za uspešan radni dan su prisutni, tako da Device ne bi trebalo da budu zabrinute za krajnji ishod poslovnih aktivnosti. Budite vredni i precizni.
Ljubav: Ono što vam je neophodno je da pokušate da unesete neke pozitivne promene, da otputujete negde zajedno ili da se češće družite sa zajedničkim prijateljima.
Zdravlje: Moguća povremena glavobolja.
Vaga
Posao: U poslovnom segmentu ovo je sedmica u kojoj ćete biti dobro raspoloženi i spremni za akciju. Imaćete mogućnost da svoje ideje koje su dugo na čekanju sada konačno pokrenete.
Ljubav: Današnje okolnosti na ljubavnom planu mogu vam doneti sitne nesporazume i nejasnu komunikaciju sa voljenom osobom.
Zdravlje: Vrlo dobro.
Škorpija
Posao: Ova sedmica donosi dosta turbulencija Škorpijama u sferi posla. Nemojte izbegavati da se nekom obratite za pomoć, naićićete na otvorena vrata.
Ljubav: Moguća su prilično burna dešavanja i u vašim emotivnim vezama. Promenljivo je raspoloženje i to nervira vašu voljenu osobu, a vi bi da izbegnete stereotip.
Zdravlje: Pad energije.
Strelac
Posao: Dinamičan početak radne sedmice je pred Strelčevima. Očekuju vas brojni novi kontakti koji će biti neophodni za unapređenje daljih tokova poslovanja.
Ljubav: Slobodni Strelčevi, preokupirani ste nekim ličnim obavezama, pitanjima, sobom i kao da ne primećujete ništa oko sebe.
Zdravlje: Moguća glavobolja.
Jarac
Posao: Mogu se javiti neki sitniji problemi sa autoritetima, nerazumevanje vašeg nadređenog i omalovažavanje vašeg rada. Sve što je potrebno je da budete strpljivi i fleksibilni koliko je moguće.
Ljubav: Ako bar jedna nova interesantna osoba već neko vreme okupira vašu pažnju, onda ne bi bilo loše da se pozabavite planiranjem konkretnih poteza.
Zdravlje: Oslobađajte se stresa kroz fizičku aktivnost.
Vodolija
Posao: Možete ponovo pokrenuti neke stare saradnje, povezati se sa osobama sa kojima ste radili nekada, a preko njih vam mogu uslediti i nove poslovne ponude.
Ljubav: Prevelika okrenutost sebi ili nekim porodičnim problemima, danas vam neće ostaviti mnogo vremena i energije da se posvetite dragoj osobi.
Zdravlje: Moguća manja prehlada prolaznog karaktera.
Ribe
Posao: Naporan početak radne sedmice je pred Ribama. Naglašeni su problemi u dinamici već započetih poslova, vi ćete biti primorani da neke rokove prolongirate, što će se odraziti i na finansijske prilike.
Ljubav: Nemojte dozvoliti da zbog drugih budete nervozni, pokušajte da tu nervozu ne prenesete u komunikaciju sa osobom do koje vam je stalo
Zdravlje: Vodite računa o redovnoj i pravilnoj ishrani.
Članak DNEVNI HOROSKOP ZA 23. AVGUST se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik,   Posao u inostranstvu

Nastavak na TimockeVesti.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Horoskop za 23. avgust

Izvor: OkRadio.rs, 23.Avg.2023

Dnevni horoskop za 23. avgust 2023. godine, evo šta vam zvezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje! OVAN   Dnevni horoskop za 23. avgust 2023. godine vam donosi pozitivna dešavanja. Iskoristite nalet energije za poslovni zadatak čiji ishod može da vam donese mnogo nego što ste...

Nastavak na OkRadio.rs...

HOROSKOP ZA 24. AVGUST

Izvor: TimockeVesti.net, 24.Avg.2023, 04:07

Dnevni horoskop za 24. avgust mnogim horoskopskim znacima donosi povoljnu situaciju u ljubavi. Ovan. Posao: Komunikacija i dogovori sa saradnicima veoma su naglašeni, ali u isto vreme u međuljudskim odnosima može postojati tenzija zbog vaše impulsivnosti.. Ljubav: Odličan dan je pred vama ukoliko...

Nastavak na TimockeVesti.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.