DNEVNI HOROSKOP ZA 22. JUL

Izvor: TimockeVesti.net, 22.Jul.2023, 04:07

DNEVNI HOROSKOP ZA 22. JUL

Ribe zadovoljne postojećom situacijom, Strelac umoran, Vaga spremna za odmor
Ovan
Posao: Nije realno očekivati da svi mogu i žele da isprate vaš neumorni radni tempo, pa bi mogli danas da pokažete dozu fleksibilnosti i za nijansu usporite. Povoljne okolnosti su i u finansijskom segmentu, mogući su prilivi iz više izvora.
Ljubav: Prošlost sve više ostaje iza vas i spremni ste da sebi date šansu za nešto potpuno novo.
Zdravlje: Vratite u svoj život sportske aktivnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << ako ste ih zapostavili.
Bik
Posao: Ono na šta treba da obratite pažnju jesu odnosi sa kolegama na poslu, verbalne rasprave i spletke su moguće, jer je konkurencija prisutna svuda oko vas.
Ljubav: Mogli biste danas da konkretnu inicijativu prepustite drugoj strani, a vi se opustite.
Zdravlje: Čuvajte se sitnih povreda.
Blizanci
Posao: Za savladanje novonastalih poslovnih prepreka, koristiće vam razumevanje i dobra komunikacija sa proverenim dugogodišnjim saradnicima.
Ljubav: Iako možda ima više osoba koje su zainteresovane za vas, vama trenutno mnogo više prija kontakt i opuštenost sa prijateljima što i nije ako loše.
Zdravlje: Čuvajte se prehlade.
Rak
Posao: Brzopletost i površno sagledavanje stvari, mogu dovesti do verbalnih sukoba i nesuglasica sa poslovnim okruženjem.
Ljubav: Nema astroloških naznaka nekih kapitalnih promena na polju ljubavi za danas, uglavnom ste preokupirani sami sobom i brojnim obavezama.
Zdravlje: Meteoropatske reakcije.
Lav
Posao: Veoma povoljan dan mogu očekivati osobe rođene u znaku Lava, posebno ako se pojavi mogućnost započinjanja novog poslovnog projekta. Očekuje vas podrška nadređenih.
Ljubav: Ono što bi moglo da zatalasa današnju rutinu jeste izlazak i lep provod sa dobrim društvom.
Zdravlje: Vrlo dobro.
Devica
Posao: Nemojte previše analizirati svoje postupke i odluke već morate brže reagovati, i u trenutku ih donositi.
Ljubav: Ista meta isto odstojanje, pa ako ste zadovoljni aktuelnim ljubavnim stanjem uživajte, u suprotnom sačekajte bolji trenutak za veće angažovanje.
Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.
Vaga
Posao: Začkoljice u delu tehničke organizacije mogu vas malo poremetiti i usporiti, ali nikako nisu nepremostiva prepreka.
Ljubav: Razmišljajte o nekom zajedničkom putovanju, odmoru, inostranstvu.
Zdravlje: Pazite na ishranu i više se krećite.
Škorpija
Posao: Povremeno slabiji fokus i koncentraciju shvatite kao upozorenje da ne radite više poslova istovremeno.
Ljubav: Pokušajte da se opustite i prepustite prirodnom sledu događaja bez mnogo razmišljanja.
Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.
Strelac
Posao: Kraj radnog dana trebalo bi da dočekate sa objektivnim razlozima da budete zadovoljniji nego što ste mogli zamisliti, u najpozitivnijem profesionalnom scenariju.
Ljubav: Draga osoba vam može uputiti kritike nezadovoljstva zbog nedovoljne posvećenosti i upadanja u kolotečinu. Menjajte nešto.
Zdravlje: Fizički umor, iscrpljenost.
Jarac
Posao: Bez nerviranja, ukoliko danas budete morali neke korekcije da napravite na putu ka realizaciji postavljenih zadataka, ipak stižete sve da odradite kako treba.
Ljubav: Izvesna doza fleksibilnosti i razumevanja, biće vama danas potrebna i u sferi partnerskih odnosa.
Zdravlje: Glavobolja, izbegavajte duže boravke na suncu.
Vodolija
Posao: Sasvim solidan dan na polju profesionalnog angažovanja za većinu Vodolija značiće i razlog za zadovoljstvo. Potrudite da neke dogovore okončate na najbolji mogući način.
Ljubav: Iako ima dešavanja vezanih za novu simpatiju, sve to ide nekako sporo i polovično bez potrebne jačine.
Zdravlje: Obratite pažnju na respiratorni sistem.
Ribe
Posao: Nije preporučljivo da se danas bavite dodatnim poslovima, odradite prvo ono najvažnije u sferi već zacrtanog. Ukoliko je potrebno zatražite pomoć.
Ljubav: Imate veoma dobre astrološke predispozicije da dosta kvalitetnog vremena provedete u zajedničkim aktivnostima i druženju sa dragom osobom. Inicijativa je na vama.
Zdravlje: Vrlo dobro.
Članak DNEVNI HOROSKOP ZA 22. JUL se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik,   Horoskop - Vaga,   Horoskop - Strelac,   Horoskop - Ribe

Nastavak na TimockeVesti.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.