DNEVNI HOROSKOP ZA 21. AVGUST

Izvor: TimockeVesti.net, 21.Avg.2022, 06:02

DNEVNI HOROSKOP ZA 21. AVGUST

21. avgusta Vaga će maksimalno da odmara, Strelac zadovoljan postojećim stanjem u životu, a Lav kombinuje kako da nađe savršenog partnera
Ovan
Posao: Vrlo dobar dan je za sve vidove fizičkih aktivnosti, a mnogi Ovnovi se mogu posvetiti uživanju u nekom izletu sa prijateljima.
Ljubav: Većina aspekata ukazuje na fine uslove za flert, avanturu, a na vama je da u zavisnosti od toga šta želite, odredite prioritete u svom ljubavnom životu.
Zdravlje: Odlično.
Bik
>> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << /> Posao: Nema nagoveštaja većih problema i zastoja u nameri da realizujete današnje obaveze. Ipak valjalo bi i odmoriti i opustiti se.
Ljubav: Svi vaši ljubavni planovi trebalo bi da budu usmereni na zajedničke trenutke i aktivnosti sa voljenom osobom. Od vas dosta toga zavisi.
Zdravlje: Moguća glavobolja.
Blizanci
Posao: Ukoliko imate u vidu neko kraće putovanje, ili poslovni razgovor pravi je dan za to.
Ljubav: Odličan dan da se opustite i uživate u pažnji koju vam poklanja draga osoba. Potrudite se da nesebično uzvratite.
Zdravlje: Vrlo dobro.
Rak
Posao: Jedan od opuštenijih dana je pred većinom Rakova. Potrudite se da ugodite sebi pre svega, a poslovne obaveze danas bi mogli da ostavite po strani.
Ljubav: Iznenadite dragu osobu nekim sitnim znakom pažnje, predložite neki izlazak na primer, i pokažite iskreno koliko vam je stalo..
Zdravlje: Moguća nesanica.
Lav
Posao: Odličan dan nalazi se pred Lavovima da uspešno ostvare sve zacrtane ciljeve, i čak da naprave preliminarne dogovore za buduće projekte koji im mogu doneti finansijske benefite u budućem periodu.
Ljubav: Nešto manje razloga za zadovoljstvo imate na polju ljubavnih dešavanja, pre svega zbog činjenice da se niste baš pretrgli u angažovanju.
Zdravlje: Odlično.
Devica
Posao: Dan nije loš da pokušate da odradite nekoliko poslovnih obaveza. Ipak potrudite se da ne raspete previše energije.
Ljubav: Na prvi pogled relativno miran dan po pitanju ljubavnih dešavanja mogao bi da vam poremeti poziv od stare simpatije.
Zdravlje: Potreban vam je dobar i kvalitetan san.
Vaga
Posao: Evo dana koji bi Vage trebalo maksimalno da iskoriste za uživanje u zasluženom odmoru. Moguće je i da vas neko od prijatelja pozove na druženje, izlet.
Ljubav: Vrlo dobre astrološke okolnosti pratiće vas tokom dana i na polju ljubavnih relacija. Budite opušteni i dobro raspoloženi.
Zdravlje: Vrlo dobro.
Škorpija
Posao: Dobrodošao bi vam i savet iskusnog prijatelja od poverenja ukoliko imate dilema vezanih za pokretanje potpuno novog posla ili projekta.
Ljubav: Povoljan je dan za flert, druženje i uopšte opušteno delovanje. Izađite sa društvom u provod i lepo se zabavite.
Zdravlje: Vodite računa o odmoru i kvalitetnom snu.
Strelac
Posao: Prilika da radite biće i tokom vikenda, a na vama je da razmislite o prioritetima. Ukoliko nešto nije baš hitno, odložite za neki budući period.
Ljubav: Danas su realno moguća iskušenja zbog nesporazuma izazvanih propustima iz prethodnog perioda.
Zdravlje: Moguća glavobolja.
Jarac
Posao: Jarčevi bi danas mogli da budu zauzeti završavanjem nekih zaostalih obaveza, pre svega papiroloških i vezanim za rokove.
Ljubav: Ako ste neke signale iz prošlosti vašeg ljubavnog života do sada uspešno ignorisali, danas je vreme da po tom pitanju donesete konačnu odluku.
Zdravlje: Moguće manje reumatske tegobe.
Vodolija
Posao: Vrlo dobra energija i dobro raspoloženje, daje vam dobru osnovu za uspešan dan čega god se dohvatite.
Ljubav: Uživajte u međusobnoj pažnji i finim emocijama i ne preterujte sa davanjem nerealnih obećanja.
Zdravlje: Odlično.
Ribe
Posao: Neočekivane obaveze danas vas mogu baš smoriti i oduzeti vam dosta vremena i energije.
Ljubav: Nema naznaka za bitnije promene na vašem ljubavnom planu u odnosu na prethodni dan, što će vam sasvim odgovarati.
Zdravlje: Pad imuniteta.

Članak DNEVNI HOROSKOP ZA 21. AVGUST se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik,   Horoskop - Lav,   Horoskop - Vaga,   Horoskop - Strelac

Nastavak na TimockeVesti.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.