DNEVNI HOROSKOP ZA 20. JANUAR

Izvor: TimockeVesti.net, 20.Jan.2022, 09:01

DNEVNI HOROSKOP ZA 20. JANUAR

Bitno je da idete dalje i da imate fokus!
OVAN
Posao: Nešto relaksiraniji radni dan u odnosu na prethodni, čeka tipične predstavnike Ovna. I dalje mnogo energije trošite na raznorazne dogovore i komunikaciju sa bliskim saradnicima.
Ljubav: Na sve strane, gde god da se okrenete, danas možete očekivati potencijalne ljubavne signale.
Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.
BIK
Posao: Odličan radni dan imaće većina osoba rođenih u znaku Bika, pre svega >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << na polju organizacije posla i potvrde da su na pravom putu ka profesionalnom uspehu.
Ljubav: Nije loš dan da deo svog slobodnog vremena posvetite zajedničkim aktivnostima sa voljenom osobom. Uživajte.
Zdravlje: Osetljivost donjeg dela nogu, kolena.

BLIZANCI
Posao: Ukoliko se fokusirate na osnovne zadatke imate realne šanse za pristojan radni dan, u suprotnom najtipičniji Blizanci mogu očekivati greške i krupne poslovne propuste.
Ljubav: Tokom ovog četvrtka ne bi trebalo da imate većih ljubavnih kikseva, što je dobro. Čak, nije isključeno da vas draga osoba nečim prijatno iznenadi.
Zdravlje: Vodite računa o grlu i respiratornim putevima.
RAK
Posao: Rakovi će biti najefikasniji ako se posvete svojim zadacima i ne mešaju se u tuđe stvari.
Ljubav: Budite što je moguće opušteniji i prepustite se najfinijim osećanjima prema dragoj osobi. Eto recepta za dobar dan na vašem ljubavnom planu.
Zdravlje: Vrlo dobro.
LAV
Posao: Za Lavove i tokom ovog radnog dana nema nepremostivih prepreka. Doduše ciljevi mogu biti nešto niži, ali svakako ostvarljivi.
Ljubav: Bitno je da imate fokus i idete korak po korak, a ne sve da rešite jednim potezom.
Zdravlje: Nemojte preterivati sa energetskim pićima.
DEVICA
Posao: Još jedan relativno uspešan radni dan nalazi se pred tipičnim Devicama. Sveobuhvatnu pozitivnu sliku, jedino može pokvariti preterano detaljisanje.
Ljubav: Korigujte nerealna očekivanja, i biće manje razloga da budete nezadovoljni na kraju dana u sferi ljubavi.
Zdravlje: Bez značajnijih zdravstvenih upozorenja.
VAGA
Posao: Potrudite se da ispoštujete svoje osnovne profesionalne principe i nema bojazni za krajnje poslovne rezultate.
Ljubav: Ovaj četvrtak može vam ponuditi par situacija u kojima je poželjno da makar malo rizikujete, u nameri da se približe osobi koja vas privlači.
Zdravlje: Vrlo dobro.
ŠKORPIJA
Posao: Konačno, posle dužeg vremena, evo jednog potencijalno veoma relaksirajućeg radnog dana za većinu Škorpija, u sferi profesionalnog angažovanja.
Ljubav: Ukoliko ste zadovoljni postojećim stanjem ljubavnog života, za očekivati je da se ništa bitno do kraja ovog dana ne pokvari.
Zdravlje: Moguće respiratorne tegobe.
STRELAC
Posao: Nema naznaka bitnijih promena na profesionalnom planu kod najtipičnijih Strelčeva. To je glavni razlog zbog čega danas možete biti nezadovoljni kompletnom poslovnom situacijom.
Ljubav: Promene vredne pažnje, danas možete sami inicirati i pokrenuti se u nameri da preuzmete inicijativu u sferi ljubavi.
Zdravlje: Napetost, nervoza.
JARAC
Posao: Površno posmatrano i ovaj radni dan donosi jarčevsku kontrolu nad svim važnim poslovnim polugama. Ipak, čuvajte se od neiskrenih saradnika.
Ljubav: Iskrenost je veoma bitna i za stabilne ljubavne relacije. Uživajte u pažnji i iskrenom razumevanju vaše drage osobe.
Zdravlje: Moguća glavobolja.
VODOLIJA
Posao: Pomalo nezainteresovano mogu delovati danas Vodolije, na polju poslovnih aktivnosti. Ipak, nemojte se potpuno isključili iz aktuelnih dešavanja.
Ljubav: Posebno veliko angažovanje u sferi ljubavi, danas verovatno niste ni planirali. Međutim, budite pripravni za naglu promenu nekih od planova.
Zdravlje: Povedite računa o radu srca i kardiovaskularnog sistema.
RIBE
Posao: Tokom većeg dela ovog radnog dana, najtipičniji predstavnici Riba biće vredni ali i pomalo rasejani i rasplinuti na više poslovnih strana.
Ljubav: Što se tiče ljubavnog polja, tu vas čeka nekoliko situacija u kojima može doći do razmimoilaženja u stavovima i nerazumevanja sa dragom osobom.
Zdravlje: Hronične tegobe.

Članak DNEVNI HOROSKOP ZA 20. JANUAR se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik

Nastavak na TimockeVesti.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.