DNEVNI HOROSKOP ZA 2. APRIL: Preterana zabrinost loše se odražava na zdravstveno stanje OVOG znaka, usresredite se!

Izvor: Story, 02.Apr.2019, 12:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DNEVNI HOROSKOP ZA 2. APRIL: Preterana zabrinost loše se odražava na zdravstveno stanje OVOG znaka, usresredite se!

Pročitajte šta vam zvezde kažu za utorak, 2. april… Ovan Ljubav: Dozvolite svom partneru da donese odluku u zajedničko ime. Porrebno je da imate dovoljno poverenja u blisku osobu. Posao: Ne verujete u nove informacije i nečiju priču, ali istovremeno nemate ni veliki uticaj na saradnike. Zdravlje: Preterana zabrinost loše se odražava na Vaše zdravstveno ... The post DNEVNI HOROSKOP ZA 2. APRIL: Preterana zabrinost loše se odražava na zdravstveno stanje OVOG znaka, usresredite se! appeared first on Story.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Horoskop za utorak 2. april

Izvor: Press, 02.Apr.2019

Dnevni horoskop. . Foto:dnevne.rs. Ovan - 21. 3. - 20. 4. . Posao: Postajete sigurnije u ono što želite za sebe u narednom periodu.Ipak i dalje ne prestajete da analizirate....

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.