DNEVNI HOROSKOP ZA 15. JUN

Izvor: TimockeVesti.net, 15.Jun.2023, 05:02

DNEVNI HOROSKOP ZA 15. JUN

Vaga oseća napetost, Ribe su na udaru kritike, Jarac srećan u braku, Lav opušten
OVAN
Negativan aspekt danas nalaže oprez u poslovanju. Moguć je konflikt s nadređenima. Partner može da vam napravi ljubomorne scene u određenoj situaciji. Može doći do rasprave između vas. Proverite pritisak.
BIK
Poteškoće u saradnji sa inostranstvom ili na putovanjima. Nepredviđen splet okolnosti zahtevaće primenu rezervnog plana. Nalazite se u delikatnoj situaciji da započnete >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << tajnu vezu s osobom koju znate od ranije. Nervoza.
BLIZANCI
Današnji aspekti Blizancima mogu da uzrokuju kratak spoj u komunikaciji na poslu. Pogoršanje međuljudskih odnosa. Ukoliko ste nešto prećutali partneru, to bi danas moglo biti otkriveno. Očekuje vas neprijatan razgovor. Prehlada.
RAK

Neočekivan splet okolnosti zahtevaće od vas da improvizujete rešenja i nekako prebrodite zastoj u poslovanju. Danas će se aktivirati jedan stari problem u okviru vaše porodice. Ovog puta zahteva neodložno rešenje. Glavobolja.
LAV
Ovaj dan nije povoljan za javne nastupe, prezentacije i putovanja. Iskoristite ovaj dan da razradite novi radni plan. Počeli ste da izlazite s osobom koja vam se dopala, ali je ubrzo moguće razočaranje. Pad imuniteta.
DEVICA
Reorganizacija u preduzeću može da vam donese promene koje vam neće odgovarati. Možete se naći u dilemi šta dalje. Moguća je strastvena ljubavna avantura sa osobom koja vas privlači više na fizičkom planu. Variranje pritiska.
VAGA
Budite oprezni, jer može doći do nesporazuma s nadređenima ili s kolegama. Do vas će dopreti neka spletka koja vas može razljutiti.Vaš odnos s ukućanima biće pun napetosti i negativne energije. Neko će morati da popusti. Nesanica.
ŠKORPIJA
Ovaj dan mogu obeležiti pogoršani odnosi s nadređenima. Potrudite se da se što preciznije izražavate. Pružiće vam se prilika da preko prijatelja upoznate svoju srodnu dušu. Neodoljiva privlačnost. Proverite status hormona.
STRELAC
Međuljudski odnosi na poslu danas mogu biti problemi. Nije preporučljivo da ulazite u rizične poslove. Danas mogu isplivati na videlo neke vaše tajne. To će vam doneti pogoršanje odnosa s partnerom i krizu poverenja. Nervoza.
JARAC
Postojeći aspekti mogu vam doneti odlaganje rada na nekom projektu ili obustavljanje već započetog posla. Možete se upustiti u ljubavnu avanturu sa jednim Rakom, ali se ubrzo potom možete razočarati. Oticanje zglobova..
VODOLIJA
Današnji negativan aspekt može vam doneti saznanje o zakulisnim radnjama koje su se odvijale. Sukob interesa. Planete vam pružaju priliku da ispravite neku nepravdu i počnete iznova s partnerom. Loša cirkulacija.
RIBE
Atmosfera pogoršanih odnosa na poslu danas bi mogla da kulminira. Krupne odluke donećete zajedno s vašim timom. Vaš odnos s partnerom prolazi danas kroz krizu, jer imate potpuno različite stavove o bitnim stvarima. Glavobolja.
Članak DNEVNI HOROSKOP ZA 15. JUN se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik,   Horoskop - Blizanci,   Horoskop - Lav,   Horoskop - Vaga,   Horoskop - Jarac,   Horoskop - Ribe

Nastavak na TimockeVesti.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Horoskop za 15. jun

Izvor: OkRadio.rs, 15.Jun.2023

OVAN   Dnevni horoskop za 15. jun 2023. godine savetuje Ovnovima da prošire vidike i počnu da se oslanjaju na druge u svojim poslovnim poduhvatima. Kada shvatite da ne znate uvek sve najbolje, da je sasvim u redu da se konsultujete sa drugima, uspeh će doći. Slobodni Ovnovi imaju sjajnu šansu...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.