DNEVNI HOROSKOP ZA 14. APRIL

Izvor: 011vodič.com, 14.Apr.2021, 07:49

DNEVNI HOROSKOP ZA 14. APRIL

OVAN
Najbolje bi bilo da pustite da vaši saradnici sami pokažu svoje pravo lice prema vama. Moguće je da vam se ponavljaju greške koje ste ranije pravili prema voljenoj osobi i da vam veza ulazi u kriznu fazu. Ukočenost u predelu vrata.
BIK
Možete da očekujete uspeh na polju posla danas. Pred vama je period u kojem ćete biti zadovoljni. Potrebno je da napravite kompromis u kontaktu sa voljenom osobom. Moguć je pad energije i hroničan umor kod vas.
BLIZANCI
Nemate >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << dovoljno strpljenja kada je u pitanju rešavanje poslovnih problema, pa pravite nove greške. Pokušajte da razgovarate sa voljenom osobom koja pokazuje da nije baš zadovoljna vašim odnosom. Osetljiv urinarni trakt.
RAK
Možete da očekujete da ćete uspeti da rešite probleme koji vas muče na ovom polju već neko vreme. Uživate u romantičnoj atmosferi sa partnerom. Uskoro ćete praviti važne planove za zajednicu. Hormonalne smetnje su naglašene.
LAV
Dolazite do mogućnosti da na ovom polju pokažete sve svoje sposobnosti i da se na neki način dokažete. Sa voljenom osobom se lepo slažete. Ako ste slobodni, možete da očekujete prolazan flert. Potrebna vam je fizička aktivnost.
DEVICA
Mogući su neočekivani troškovi ali uz pravu organizaciju, možete da se nadate pozitivnom rešavanju problema. Niste zadovoljni ljubavnom vezom u kojoj ste sada i često razmišljate o raskidu. Problemi sa urogenitalnim traktom.
VAGA
Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni okolnostima na polju posla. Sve vam ide u prilog danas. Rešili ste da uđete u ozbiljnu vezu. Spremni ste da se voljenoj osobi maksimalno posvetite ovaj put. Problemi sa nervozom su mogući.
ŠKORPIJA
Niste uspeli da ispunite svoja obećanja ka poslovnim saradnicima, pa su moguće neke posledice zbog toga. Bez većih promena na polju ljubavi kod vas. Očekuje vas faza u kojoj ćete se malo dosađivati. Povedite računa o holesterolu.
STRELAC
Na polju posla ne biste trebali da imate probleme ili brige. Sve ide onako kako ste planirali. Dopada vam se osoba sa kojom ste počeli da se viđate, imate utisak da ona predstavlja sve ono što vi želite. Moguće su respiratorne infekcije.
JARAC
Možete da očekujete pozitivnu priliku da se zaposlite na nekom radnom mestu na kom možete da ostanete na duže staze u budućnosti. Očekuje vas poznanstvo koje će vam biti prilično važno u budućnosti. Problemi sa stomakom.
VODOLIJA
Možete da očekujete da ćete imati priliku da pokrenete nov posao sa svojim saradnicima i prijateljima. Dopada vam se osoba sa kojom trenutno imate neki vid prijateljskog odnosa. Pad imuniteta vas očekuje.
RIBE
Očekuje vas povoljan period za posao. Uspećete da rešite probleme koje ste imali od ranije. Možete da očekujete novo poznanstvo. Ipak, nešto u vezi te osobe će vam na početku ulivati nesigurnost. Izbegavajte alkohol.
Kurir
The post DNEVNI HOROSKOP ZA 14. APRIL appeared first on Zenski Magazin.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik,   Horoskop - Blizanci

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Horoskop za 14. april

Izvor: OkRadio.rs, 14.Apr.2021

Pred vama je horoskop za sredu 14. april. Sa srećom. Ovan Potrudite se da date sve od sebe da uživate danas. ne morate previše da radite. Budite odgovorni i odradite šta je prioritetno. Bik Stavite svoje potrebe na prvo mesto. Ne nervirajte se previše. Dajte sve od sebe da se usredsredite...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.