DNEVNI HOROSKOP ZA 13. JUL

Izvor: TimockeVesti.net, 13.Jul.2023, 04:13

DNEVNI HOROSKOP ZA 13. JUL

Vaga je umorna, Devica će biti zadovoljna, a Bik je spreman za putovanja…
Ovan
Posao: Dosta obaveza možete da očekujete i ovog dana, pa je bitno da vam fokus bude na onim najprioritetnijim. Nemojte žuriti.
Ljubav: Kod slobodnih predstavnika Ovnova biće i danas interesantnih osoba u vašem okruženju, družite se, upoznajte i uživajte u sjajnoj komunikaciji.
Zdravlje: Vrlo dobro.
Bik
Posao: Kada se radi velikom brzinom obavezno se nađe prostora i za neke >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << propuste, pa nemojte olako shvatati ono što radite i proveravajte dva puta.
Ljubav: Ukoliko planirate letovanje, odmor, sada je prava prilika da se organizujete i putujete.
Zdravlje: Čuvajte se prehlade.
Blizanci
Posao: Mogli biste da očekujete neki novi poslovni dogovor ili ponudu za saradnju tokom ovog dana.
Ljubav: Ne potežite neka bitna pitanja, jer je malo verovatno da ćete uspeti da se po njima usaglasite.
Zdravlje: Jačajte imunitet.
Rak
Posao: Iako vas možda očekuje dosta obaveza i raznih dogovora, uspećete sve da završite. Moguće su i pohvale od strane nadređenih.
Ljubav: Zajednički momenti, kada i ako ih bude mogli bi biti prožeti određenom emotivnom distancom. Budite opušteniji.
Zdravlje: Pad imuniteta.
Lav
Posao: Solidan radni dan očekuje Lavove, da bez većih poteškoća, ali uz pojačano angažovanje privode neke bitne poslove kraju.
Ljubav: Ukoliko ste sumnjali da je više osoba zainteresovano da ostvari bliskiji ljubavni kontakt sa vama, danas bi trebalo da sumnje budu razvejane. Uživajte.
Zdravlje: Moguća glavobolja.
Devica
Posao: Vaša smirenost i posvećenost poslu doneće vam pažnju od strane nadređenih, pa očekujte da ćete dobijati nova i nova zaduženja i pored gomile zaostalih obaveza koje morate zatvoriti. Ne brinite, sve ćete završiti uspešno.
Ljubav: Smatrate da ne dobijate dovoljno pažnje od voljene osobe, ali je moguće da je ovo samo iz razloga njene velike okupiranosti porodičnim ili poslovnim segmentom.
Zdravlje: Hranite se zdravo, jačajte imunitet.
Vaga
Posao: Kockice vašeg poslovnog mozaika se poklapaju i vi biste trebali malo da predahnete danas. Konačno stvari idu u dobrom smeru po vas.
Ljubav: Nepraktična strana vašeg sagledavanja aktuelnog odnosa, danas se može pokazati kao ozbiljna prepreka da rešite manji ljubavni problem.
Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.
Škorpija
Posao: I danas bi mogli da funkcionišete po principu kreni-stani, ali nema razloga za veću zabrinutost, uspećete sve obaveze da okončate na zadovoljavajući način.
Ljubav: Više strpljenja i taktičnosti od onoga što inače pokazujete, danas bi itekako moglo da vam donese benefite.
Zdravlje: Budite fizički aktivni.
Strelac
Posao: Ukoliko se sami niste juče pokrenuli i dali pun gas, pokrenuće vas drugi, saradnici ili poslovni partneri ili pak oni koji imaju ponude za vas.
Ljubav: I dalje biste mogli da se osećate kao da ste na različitim talasnim dužinama sa voljenom osobom.
Zdravlje: Stres, napetost.
Jarac
Posao: Postoji mogućnost za bitan kontakt ili početak komunikacije sa osobom koja vam može dosta pomoći prilikom dobijanja novog posla ili projekta.
Ljubav: Iako niste možda u reprezentativnom izdanju kada je raspoloženje u pitanju, ovaj dan i nije tako loš da budete zadovoljni krajnim rezultatima u sferi ljubavi.
Zdravlje: Mogući povremeni padovi energije.
Vodolija
Posao: I danas bi mogle Vodolijama pristizati nove ponude ili poslovi sa inostranstvom. Iskoristite povoljan period da napredujete još više.
Ljubav: Druženje, izlasci, nova poznanstva, komunikacija sa nekim zanimljivim iz prošlosti, sve je u opticaju kod slobodnih pripadnika ovog sazvežđa. Uživajte u interesantnim dešavanjima oko vas.
Zdravlje: Osim napetosti nema drugih upozorenja.
Ribe
Posao: Možete napraviti neke vrlo značajne pomake u poslovnom segmentu pa je veoma bitno da budete dosledni, i nikako ne odustajete.
Ljubav: Manjih trzavica bi moglo biti na vašem ljubavnom planu, ali ćete uglavnom oboje gledati da se makar koliko toliko usaglasite.
Zdravlje: Psihofizički umor.
Članak DNEVNI HOROSKOP ZA 13. JUL se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik,   Horoskop - Devica,   Horoskop - Vaga

Nastavak na TimockeVesti.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.