Izvor: Piplmetar.rs, 13.Jan.2024, 07:30

DNEVNI HOROSKOP ZA 13. JANUAR: Vodolija lako troši novac, Škorpije danas lenje za posao

M. M.


Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

Foto: Pexels/Pavel Danilyuk


Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.
Astrolog Olga Savić
OVAN Sa nestrpljenjem očekujete odgovor od poslovnog saradnika, ali nemojte biti razočarani ako ne uspete u onome što ste nameravali. Biće prilike u nekom drugom periodu. Partner je raspoložen za kućnu varijantu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << dok biste vi pre da izađete negde zajedno.
BIK Vreme je da se posvetite obavezama, ali niste raspoloženi za posao. U nekom ste statičnom, letargičnom stanju i najradije biste se izvalili i dremali tokom celog dana. Kao za baksuz, i partner ima neke stvari koje mora obaviti, pa neće imati ko da vas animira i oraspoloži.
BLIZANCI Dobro je što su vam poslednjeg radnog dana pale na pamet obaveze koje je trebalo već odavno da završite. No, vodite se principom – bolje ikad nego nikad i spremate se da prionete na posao. Nemojte biti iznenađeni ako dobijete kritiku poslovnog saradnika.
Foto: Shutterstock


RAK Danas ste u kontaktu sa izuzetno napornim ljudima koji vam u potpunosti oduzimaju energiju. No, neophodni su vam i pokušavate da se uskladite sa njima. Ni u kontaktu sa partnerom nećete uspeti da se oraspoložite kako treba. Muče vas neka razmišljanja.
LAV Hladna rešenost – ovo je najpribližniji opis vašeg stanja u poslu danas. Ono što morate rešiti, to ćete i rešiti, mada nećete biti u fenomenalnom raspoloženju. U emotivnom segmentu sleduje vam susret sa bivšim partnerom. Ne znate šta ovde možete da očekujete.
DEVICA Jedna porodična obaveza ili zaokupiranost problemom nekog od članova familije neće vam dozvoliti da budete usredsređeni na svoje obaveze. U priličnoj meri ćete otaljavati posao i jedva čekati da se zaputite kući. Radije ste raspoloženi za samoću nego za emotivnog partnera.
Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).
Video: Astrološke prognoze Aleksandre Bjeljac za januar 2024. godine: Iskoristite drugu polovinu meseca

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.


Opširnije

Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik,   Horoskop - Vodolija

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.