DNEVNI HOROSKOP ZA 13. FEBRUAR

Izvor: TimockeVesti.net, 13.Feb.2022, 09:00

DNEVNI HOROSKOP ZA 13. FEBRUAR

Vage besne, Ovnovi gube kontrolu nas poslovnom situacijom, Bikovim se smeši nova ljubav
OVAN
Posao: Današnja konstelacija može da vam oteža atmosferu na poslu. Osećaj gubitka kontrole nad situacijom je glavni izazov ovog dana. Uprkos tome, pronaći ćete rešenje u poslednjem trenutku.
Ljubav: Pred vama je ljubavna avantura sa jednom Vagom ili Vodolijom. Situacija donosi preokrete i uzbuđenja kakve dugo niste iskusili.
Zdravlje: Napetost.

 
BIK
>> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << /> Posao: Retrogradni Merkur narušava vama tako dragu stabilnost na poslovnom planu. Današnji poslovni razgovori mogu biti teški, ali ćete uprkos tome postići dogovor.
Ljubav: Slobodni Bikovi mogu se zaljubiti u jednu šarmantnu i elokventnu Devicu. To može prerasti u ozbiljnu vezu.
Zdravlje: Reumatski bolovi.
BLIZANCI
Posao: Danas će te savršeno nastupiti na poslovnom sastanku i zadobiti poverenje na duge staze. To će vam pomoći da ostvarite značajan napredak.
Ljubav: Slobodne Blizance očekuje avantura sa jednim veoma šarmantnim Strelcem. Period ljubavnih uzbuđenja i naglašene erotike.
Zdravlje: Probavne smetnje.
RAK
Posao: Ukoliko se bavite privatnim biznisom, danas možete da očekujete proširenje kruga delatnosti. Nova poznanstva doneće vam nove perspektive na poslu.
Ljubav: Rakovi koji su u vezi danas mogu doneti zajedničku odluku o nekom putovanju. Očekuje vas harmonizacija odnosa.
Zdravlje: Nervoza.
LAV
Posao: Izazovna planetarna konstelacija mogla je da dovede do raskida neke saradnje. To vas nije moglo iznervirati jer ste osmislili alternativni pravac razvoja u karijeri.
Ljubav: U vama se budi nezadovoljstvo partnerom koji se sve više ponavlja u svom ponašanju. Želite promenu, a to ćete pronaći u početku nove veze sa jednom Vagom ili Devicom.
Zdravlje: Dobro.
DEVICA
Posao: Ovaj dan može vam doneti razgovor iza zatvorenih vrata. Neki tajni pregovori mogu biti u toku. Device koje se bave naučnim istraživanjem i pisanjem očekuje poseban uspeh.
Ljubav: Osećate neodoljivu privlačnost prema jednoj osobi koju već dugo poznajete, a uskoro vas očekuje zbližavanje.
Zdravlje: Probavne smetnje.
VAGA
Posao: Vage koje su nezadovoljne svojim poslom, danas mogu da aktiviraju svoje veze. Neki vaš prijatelj pomoći će vam da pronađete mnogo bolji posao.
Ljubav: Prema jednoj osobi već duže vreme gajite više od prijateljskih osećanja. Načinite prvi korak u zbližavanja jer je pravi trenutak za to.
Zdravlje: Nervoza.
ŠKORPIJA
Posao: Prethodna planetarna konstelacija mogla je ostaviti trag na vašim poslovnim kontaktima. Moglo je doći do prekida neke saradnje, ali se danas nalazite na početku novog poslovanja .
Ljubav: Ne prepuštajte se talasu sumnji u odnosu na partnera jer sve može završiti burnim izlivima osećanja i ljubomornim scenama.
Zdravlje: Solidno.
STRELAC
Posao: Jedan poslovni partner može pokušati da podrije vašu poslovnu reputaciju. Čuvajte se spletaka i manipulativnih ljudi.
Ljubav: Ljubav na dalekim putovanjima može obeležiti ovaj dan. Posledice mogu biti mač sa dve oštrice jer vam donose nastavak veze, ali na daljinu.
Zdravlje: Solidno.
JARAC
Posao: Posvetite ovaj dan važnom planiranju i organizaciji poslovanja za narednu nedelju. Pred vama je izazov rada na novom dugoročnom projektu.
Ljubav: Obnavljanje veze sa osobom koja vam je mnogo značila u prošlosti može da vas dovede u dilemu jer odnos može da postane komplikovan.
Zdravlje: Dobro.
VODOLIJA
Posao: Nalazite se na raskrsnici jer se pred vama ukazuju da potpuno nova pravca u karijeri. Vreme nije povoljno za to da donesete bitne odluke.
Ljubav: Usponi i padovi u vašoj novoj vezi bude u vama sumnju da li je to ona prava osoba za vas.
Zdravlje: Nervoza.
RIBE
Posao: Zadovoljni ste novim radnim uslovima i novim poslovnim saradnicima. Završili ste jedno poglavlje u karijeri, a sada je pred vama novo poglavlje.
Ljubav: Slobodne Ribe mogu da upoznaju novu, veoma zanimljivu osobu na nekom dalekom putovanju.
Zdravlje: Više se odmarajte.

Članak DNEVNI HOROSKOP ZA 13. FEBRUAR se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik

Nastavak na TimockeVesti.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Horoskop za 13. februar

Izvor: OkRadio.rs, 13.Feb.2022

Pred vama je horoskop za nedelju 13. februar. Sa srećom. Ovan Imate odličnu priliku da razgranate posao, nemojte da je propustite. Ne samo da će vam se finansijski isplatiti, već ćete i steći nova znanja koja će vam kasnije biti od velike koristi. Prelomili ste "preko kolena" odnos sa partnerom...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.