Izvor: Piplmetar.rs, 28.Okt.2023, 06:30

DNEVNI HOROSKOP: Rak uči lekciju „ćutanje je zlato“, Vaga dobija važnu informaciju, Jarac u novoj ljubavi, a vi?

Pročitajte dnevni horoskop za 28. oktobar 2023. godine!
Izvor: Shutterstock/Billion Photos

Dnevni horoskop za 28. oktobar 2023. godine, evo šta vam zvezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!
OVAN Dnevni horoskop za 28. oktobar 2023. godine vam poručuje da budete strpljiviji. Želite sve i odmah, a dobro znate da to nije moguće. Bolje se fokusirajte na nadograđivanje sebe, neki kursevi ili novi jezik bi vam bili od koristi. Nedostaje vam i više >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << fizičke aktivnosti. I obična šetnja je poželjna.
BIK Sve vam se nakupilo, a svesni ste da ne možete da utičete na druge ljude. Učinite sve što je do vas i posvetite se malo sebi. Okupite danas društvo, organizujte neku aktivnost i videćete da će vam prijati. Vodite računa kada je reč o datumima i vremenu da vam nešto ne bi promaklo.
BLIZANCI
Danas imate toliko energije da ne znate gde ćete pre da je ispoljite. Pokušajte da je preusmerite na produktivnost i kreativnost. Možda će danas neke stvari da zavise od vas, ljudi u vama vide potencijal. Dobro razmislite šta je vredno vašeg truda, a šta nije. Iako ste Blizanac ne možete da se duplirate…
RAK
Prepodne očekujte poziv za jedno dešavanje krajem dana. Prijaće vam promena ambijenta. Na poslu ne trpite nepravdu, ali budite svesni da je ćutanje nekad zlato. Od partnera očekujte više nego što on može da pruži. Neka ne ostane to samo na ćutanju, vreme je za razgovor u četiri oka.
LAV
Danas vam je samo posao u glavi. Telefon će vam se usijati. Budite strpljivi do druge polovine dana jer vas očekuje uživanje sa dragom osobom ili osobama. Neko će poželeti da vas prevari, oslonite se na iskustvo i čula. Slobodni Lavovi privlače svuda pažnju, dok će se oni zauzeti skrasiti krajem dana kraj druge polovine.
DEVICA
Multitasking vam danas ne ide od ruke. Svi očekuju od vas sve, ali vi jednostavno želite da radite svojim tempom. Otvoreno recite kakva je sitaucija. Poslušajte organizam šta vam govori. Više se odmarajte i unosite više vitamina.
VAGA
Dnevni horoskop za 28. oktobar 2023. godine vam savetuje da obratite pažnju na informacije koje vam se plasiraju. Nekada nije sve tako kao što izgleda. Ne sudite knjizi po koricama. Zbunjeni ste kada je ljubav u pitanju. Suprotna strana vam šalje pomešane signale. Vreme je da vi preuzmete inicijativu.
ŠKORPIJA Danas ćete da ustanete na levu nogu. Najveći problem biće vam raspoloženje. Potrudite se da ga popravite onim što vam najviše prija. Tako ćete da izbegnete svađe u okruženju. Krajem dana neko će vas se setiti. Očekujte da vam zazvoni telefon.
STRELAC Danas vas „pogađaju“ Amorove strele. Bićete na sedmom nebu što će povoljno da se odrazi na posao. Trudite se samo da ostanete fokusirani. Zvezde vam savetuju da pažljivije koristite tehnologiju. Nije vreme da se zadužujete, pokušajte da unovčite svoje znanje i umeće. Obratite pažnju na krvni pritisak!
JARAC
Jedna osoba bi danas mogla da vam napravi potpunu pometnju na poslu. Budite spremni na plan „B“. Krajem dana naći ćete se u pravom trenutku na pravom mestu. Ili ćete saznati nešto što vas kopka ili će vam se ukazati nova ljubavna prilika.
VODOLIJA
Nemojte da se trudite da budete u pravu sa kim god da razgovarate. Spustite loptu i saslušajte i suprotnu stranu. Izbegavajte ogovaranja, kolege bi mogle da vas „uhvate na zub“. U ljubavi ste se pomalo ohladili. Sami znate šta vam emocije govore, a šta mozak.
RIBE
Dnevni horoskop za 28. oktobar 2023. godine vam kaže da ste na pravom putu kada je reč o poslu. Budite temeljni u tome što radite i isplatiće se. Očekuje vas poziv prijatelja iz inostranstva koga dugo niste čuli. Obratite pažnju na kućne uređaje. Mogući su sitni kvarovi. Unosite više vitamina putem hrane!
Ne propustite i detaljni mesečni horoskop za novembar 2023! Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.
BONUS VIDEO:


Pogledajte

00:59
PEVAČ JE DOŠAO DA PROMOVIŠE PESMU, A POSTAO DEŽURNI ASTROLOG NA RADIJU: Komunikacija sa ljudima je lakša jer znam osnove horoskopaIzvor: Kurir televizija


Izvor: Kurir televizija

(MONDO)

Opširnije

Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik,   Horoskop - Rak,   Horoskop - Vaga,   Horoskop - Jarac

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Horoskop za 28. oktobar

Izvor: OkRadio.rs, 28.Okt.2023

Pred vama je horoskop za subotu 28. oktobar. Sa srećom. OVAN Dnevni horoskop za 28. oktobar 2023. godine vam poručuje da budete strpljiviji. Želite sve i odmah, a dobro znate da to nije moguće. Bolje se fokusirajte na nadograđivanje sebe, neki kursevi ili novi jezik bi vam bili od koristi. Nedostaje...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.