RAKOVI, LJUBAV JE NA VAŠOJ STRANI! Lav da jača imunitet, Vaga da poradi na prioritetima - ovo je HOROSKOP za 8.decembar

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Dec.2022, 08:20

RAKOVI, LJUBAV JE NA VAŠOJ STRANI! Lav da jača imunitet, Vaga da poradi na prioritetima - ovo je HOROSKOP za 8.decembar

Blizanci da očekuju pad imuniteta

Posao: Moguće je da danas dobijete konkretan predlog za saradnju sa strancima ili inostranstvom, pa budite spremni za razgovore na tu temu.

Ljubav: Ukoliko ste slobodni, zanimljivo i neočekivano poznanstvo očekuje vas preko posla.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

Posao: Bikovi imaju dosta ideja i planova, ali bi bilo dobro da njihovo pokretanje odlože za kasnije, a pozabave se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << završavanjem započetih obaveza.

Ljubav: Pokušajte da izbegnete sitne čarke i provokacije, nervoznim tonom nećete ništa pozitivno postići.

Zdravlje: Ne konzumirajte lekove na svoju ruku.

Posao: U najavi, dosta pozitivnih stvari vas očekuje na polju posla tokom ovog četvrtka. Vaša istrajnost i trud daju vidljive rezultate.

Ljubav: Nije realno očekivati velike preokrete kada su nova poznanstva u pitanju, sve se svodi na flert i neobaveznu priču, a vama to u suštini i odgovara.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Posao: Potrudite se da ispravite eventualne propuste koji bi mogli izaći na videlo. U svakom slučaju potrebno je da ste skoncentrisani na ono što radite.

Ljubav: Budite inicijator nekog finog i opuštenog druženja, pokrenite se, sve je na vašoj strani.

Zdravlje: Moguća nesanica.

Posao: Ovaj radni dan Lavovima donosi dobro raspoloženje i motivaciju, što će se svakako pozitivno odraziti i na poslovne aktivnosti.

Ljubav: Valjalo bi iskoristiti bar neku od ponuđenih prilika danas  za uživanje u flertu i čarima zavođenja.Budite šarmantni i nasmejani.

 Zdravlje: Jačajte imunitet.

Posao:  Danas biste mogli da budete u velikoj žurbi i ped brojnim izazovima, prvenstveno zbog rokova koje trebate ispoštovati.

Ljubav: Moguće jeda vam pažnju privuče pomalo intrigantna osoba, pa ukoliko volite enigme slobodno se upustite u avanturu.

Zdravlje: Osetljivost respiratornog sistema.

Posao: Nemojte se rasplinuti na više strana ovog dana. Poradite na prioritetima pa korak po korak krenite u realizaciju.

Ljubav: Pokušajte da izbegnete donošenje važnih odluka na prečac, dobro izvagajte argumente pre toga.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Posao: Povoljan je dan da sve što ste planirali i realizujete bez većih poteškoća. Imaćete dovoljno elana i motivacije.

Ljubav: Ukoliko ste slobodni, trabalo bi da imate više prilika za flert i nova upoznavanja. Mogli biste započeti jedan dosta dobar odnos koji itekako može ići ka ozbiljnom.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Posao: Bez obzira na ogroman uložen trud i energiju u sve što radite, morate voditi računa da ne ulazite u verbalne rasprave sa saradnicima.

Ljubav:  Od vas se očekuje da se bolje organizujete i odredite prioritete u svom životu.

Zdravlje: Mentalna opterećenost.

Posao: Mogli biste danas posebno da budete aktivni ukoliko imate posla sa inostranstvom ili sarađujete sa strancima.

Ljubav: Trebalo bi da uživate u razumevanju i naklonosti koju vam pokazuje vaša voljena osoba. Ne bi bilo loše da na približan način uzvratite.

Zdravlje: Osetljivost grla.

Posao: Pokušajte danas koliko je moguće da izbegnete oštrije verbalne sukobe sa neistomišljenicima i konkurentski nastrojenim saradnicima. Nema razloga za nervozu.

Ljubav: Dosta novih osoba cirkuliše u vašem okruženju, međutim vi morate da odlučite kojoj ćete se prikloniti. Uživajte.

Zdravlje: Potrebna vam je fizička aktivnost.

Posao: Veliki psihofizički napor je pred Ribama i ovog četvrtka. Potrudite se da pohvatate one najbitnije detalje i zatražite pomoć od neke od pouzdanijih osoba iz okruženja.

Ljubav: Napetost je prisutna u vašim partnerskim odnosima. Osećate se nezadovoljno i možda sumnjate u vernost drage osobe.

Zdravlje: Moguća glavobolja.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Lav,   Horoskop - Vaga,   Horoskop - Blizanci

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.