PRAVI frajeri su rođeni u OVOM horoskopskom znaku!

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Mar.2018, 07:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRAVI frajeri su rođeni u OVOM horoskopskom znaku!

Muškarci i po.

Oni ne znaju šta je to strah.

EVO ŠTA KAŽE ZODIJAK: Mesec u kom ste se VENČALI, određuje vaš BRAK!

U ovi horoskopskim znacima su rođeni pravi frajeri:

Veliki LJUBAVNI HOROSKOP za APRIL: Saznajte šta vam zvezde spremaju!

Lavovi su poznati po tome što obožavaju sami sebe, pa misle da su bolji i pametniji od drugih, ali radi se i o jednom od najhrabrijih znakova kojima vlada Sunce, simbol uspeha. Kako bi postigao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svoj cilj, Lav je spreman da preokrene celi svet, tako da ovaj znak ne želite za svog neprijatelja.

Horoskop otkriva koji je tvoj MOTO: Lavovi su NAJHRABRIJI, Škorpije najizdržljivije, a Vodolije pravo IZNENAĐENJE!

Strelci vole rizik i ne boje se toga jer se brzo oporavljaju od svakog neuspeha, pa su brzo ponovno spremni da se suoče sa novim izazovima na privatnom i poslovnom planu. Takođe Strelci nemaju strah od promena jer su one za njih samo još jedan izazov.



ŠARMANTNI, ALI VELIKI MANIPULATORI: Ovi znakovi su najveći LAŽLJIVCI u horoskopu!

Škorpije svoju neustrašivost duguju Marsu i Plutonu, planetama hrabrosti i moći. I oni, kao i Strelci, vole izazove i rizike.

NJIMA PREVARA NIJE PROBLEM: Oni su najpromiskuitetniji znakovi Zodijaka

Ovnovima vlada planeta Mars, planeta akcije i hrabrosti, pa ni pripadnici ovog znaka ne znaju za strah. A kada se i nađu u nekoj opasnoj situaciji, Ovan na nju gleda kao na izazov iz kojeg će izaći samo još jači i samopouzdaniji.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Lav

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.