Izvor: Piplmetar.rs, 10.Okt.2023, 01:30

Dnevni horoskop za 10. oktobar 2023: Pluton kreće napred, kome stiže novac, a kome ljubav?

Nakon pet meseci, Pluton kreće napred! Prepreke nestaju i vi ste spremni za akciju. Koga čeka dobitak, a kome je vreme za potomstvo? 
Posle pet meseci retrogradne putanje, Pluton danas napokon kreće napred i to u vašem polju karijere, ambicije i uspega. Ukoliko vam se još od maja čini da ne možete da napredujete ili da ste izgubili inspiraciju, sada napokon sve leže na svoje. Ne bojte se da sanjate na veliko, Ovnovi. Čeka vas uspeh na poslu.
Da li ste se u poslednje vreme >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << osećali kao lav u kavezu, dragi Bikovi? Upravo je takav efelat na vas imao retrogradni Pluton. Kao da napolju postoji čitav divan i avanturistički svet, a da vi nikako ne uspevate da se povežete sa njime. Sada ovaj osećaj nestaje, a svet je ponovo pred vama Bikovi.
Saradnja, a ne takmičenje, su ono što će vam olakšati situaciju danas. U vašoj profesionalnoj zoni Venera i Saturn vode ljutu bitku i to za vas znači brojne prepreke. Ako želite da ih prevaziđete moraćete da budete spremniza diplomatiju i kompromis. U suprotnom, upašćete u probleme još više.
Dnevni horoskop za 10. oktobar 2023: Rak Nemojte više odlagati te snove o zajedničkom životu. Još od 11. juna Pluton je bio retrogradan i stalno vam je nabacivao neke prepreke i nepredviđene okolnosti u tom polju zajedničkog života. Sada, nakon pet meseci, on kreće napred, a vi i vaš partner ste spremni da podelite sve što vas čeka. Budite srećni!
Lav Neki od vaših stavova bi mogli da naiđu na ne tako prijatan prijem danas kada se Venera i Saturn bore u opoziciji. Budite ponizni, kolik oje to za vas moguće, Lavovi. Neki novi ljudi bi se mogli pojaviti na vašem obzorju i pomoći vam da vidite stvari iz druge perspektive, a to može biti itekako korisno.
Devica Romansa napreduje! U vašoj kući strasti poslednjih pet meseci, retrogradni Pluton je pravio pometnju i izvlačio vam energiju. Nakon takvog emocionalnog rolekostera, sada je vreme da uživate u ljubavi i u vašem zajedničkom životu. Ako razmišljate o bebi, sada je pravo vreme da se bacite na posao.
Dnevni horoskop za 10. oktobar 2023: Vaga Kao da ste poslednjih pola godine proveli na posebnoj psihoterapiji, Vage. Sve je to bio uticaj tog retrogradnog Plutona. Morali ste da se izborite sa starim ranama, sa porodičnim pričama, sa nekim nerešenim odnosima. Sada možete sve te epifanije da iskoristite i da krenete napred sa životom. Nađite nova način da komunicirate u vezi i bićete ok.
Škorpija Sve ste čuvali u sebi proteklih pola godine i za to je kriv Pluton koji je išao unatrag kroz vašu treću kuću komunikacije. Sada, u opasnosti ste da sve zadržano odjednom provali iz vas i da sva osećanja iskažete javno i bez razmišljanja. Ipak, koristite svoju emocionalnu veštinu kako se ne biste našli u situaciji iz koje nema povratka.
Strelac Pet meseci odlaganja i prepreka, napokon ste opet u elementu. Ono što će vas najviše obradovati jesu vesti da vas sada više  ništa ne sprečava da napunite novčanik. Kao da vam je trud bio uzaludan da skupite bilo kakav novac posle početka juna. Ali sada kada Pluton kreće napred i vaše se finansijske prilike popravljaju.
Dnevni horoskop za 10. oktobar 2023: Jarac E, ako neko treba da slavi što je Pluton napokon krenuo napred, onda ste to vi, Jarčevi. On je od 1. maja bio baš u vašem znaku i sve pomene ste najviše osetili vi. Sada dobijate ubrzanje i svi događaji će biti kao na pokretnoj traci, ali to ste i priželjkivali svo ovo vreme. Vreme je da preuzmete konce u svoje ruke!
Vodolija Kao da ste samo preživljavali prethodnih pet meseci. Pluton se vraća u vaš znak i sve one prepreke koje vam nisu dozvoljavale da pokažete svoju ličnostu u punom sjaju i da budete ono što po prirodi jeste, sada nestaju. Nebojte se da drugima predate malo kontrole, može se to pokazati kao odlična odluka.
Ribe Odnosi sa prijateljima i kolegama su verovatno bili nestabilni poslednjih meseci, ali sada se rešavate ove nevolje. Počev od danas nesporazumi će početi da se rešavaju, a vaše veštine komunikacije će se poboljšati. Iskoristite to da stvorite neka prijeteljstva i saradnje koje će vam doneti veliki uspeh.

Opširnije
Izvor: Lepota i zdravlje

Pogledaj vesti o: Horoskop - Lav,   Horoskop za maj

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.