Jarac DOBIJA PRILIKU koju ne treba propustiti, Vage, OPREZ na POSLU! Horoskop za ponedeljak je pred nama

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Maj.2023, 07:26

Jarac DOBIJA PRILIKU koju ne treba propustiti, Vage, OPREZ na POSLU! Horoskop za ponedeljak je pred nama

Iskoristite prilike i izbegnite eventualne probleme!

Horoskop za ponedeljak je pred nama, pogledajte šta predviđa za vaš znak.

Ovan

Posao: Budite oprezni i pažljivo sagledajte postojeću poslovnu situaciju, posebno kada je u pitanju donošenje bitnih odluka.

Ljubav: Ukoliko razmišljate da porazgovarate sa dragom osobom vezano za neke konkretne buduće planove, evo povoljne prilike da to i uradite.

Zdravlje: bez >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << značajnijih upozorenja.

Bik

Posao: Bikovi bi ovog ponedeljka mogli da budu zatrpani poslovnim obavezama, što zbog nedovršenih starih, što nagomilavanjem novih.

Ljubav: Za očekivati je da vam i sticaj pratećih okolnosti bude na pristojnom nivou kompatibilnosti sa ličnim željama i očekivanjima.

Zdravlje: Grlo i respiratorni sistem može vam zadavati manje zdravstvene probleme.

Blizanac

Posao: Određene promene na polju organizacije i komunikacije, zahtevaće od većine Blizanaca da pokažu izvesnu dozu strpljenja i fleksibilnosti.

Ljubav: Izvesnu dozu strpljenja trebalo bi danas da pokažete i na polju ljubavi, i tako pokušate da izbegnete ishitrene poteze i odluke.

Zdravlje: Povremeni padovi energije mogu vam izazivati nervozu i napetost.

Rak

Posao: Bilo bi dobro da vaše poslovne planove i ideje postupno realizujete, korak po korak, jer nema potrebe za žurbom.

Ljubav: Ne bi bilo loše da obratite malo pažnje i na neke propratne sitnice u ponašanju drage osobe.

Zdravlje: Variranje krvnog pritiska.

Lav

Posao: Realna je verovatnoća da  nekoliko lepih poslovnih ideja bude prihvaćeno na zadovoljavajući način tamo gde treba i od koga treba.

Ljubav: Ukoliko želite da poboljšate kvalitet postojećeg partnerskog odnosa, sada je vreme da vašu priču pokrenete u onom pravcu koji vam odgovara.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Devica

Posao: Bez žurbe proverite sve detalje i realno procenite svoje mogućnosti, kako biste izbegli da se zatrpate obavezama.

Ljubav: Nema na vašem današnjem ljubavnom polju nagoveštaja većih neprijatnosti, možda da obratite pažnju na sitnice koje mnogo znače dragoj osobi.

Zdravlje: Sasvim zadovoljavajuće.

Vaga

Posao: Posebnu pažnju obratite na konkurenciju i osobe koje vam nisu baš naklonjen, pa shodno tome zauzmite stav i zaštitite svoju poslovnu poziciju.

Ljubav: Budite maksimalno strpljivi kada je u pitanju donošenje krupnih ljubavnih odluka u pitanju.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpija

Posao: Nemojte zaboraviti na nezavršene poslovne obaveze, pre nego što krenete u realizaciju novih poslovnih zadataka. Budite strpljivi i potrudite se da ne rasipate suviše radnu energiju.

Ljubav: Ostanite iskreni otvoreni za najdublja osećanja, ali ne bi bilo loše da pokažete i malo taktičnosti.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Stralac

Posao: Vrlo su dobre predispozicije da Strelčevi sa izraženom dozom samopouzdanja preuzmu inicijativu za pokretanje realizacije novih profesionalnih ideja. Potrebna vam je pomoć osoba od poverenja.

Ljubav: Potrebna vam je određena doza fleksibilnosti kada su ljubavne relacije u pitanju.

Zdravlje: Respiratorne tegobe.

Jarac

Posao: Iako  može doći  do povremenih zastoja sticajem okolnosti, generalno  pred vama se ipak otvaraju veće mogućnosti nego što je to bilo do sada. Samo napred.

Ljubav: Obratite pažnju danas, moguća iskušenja na emotivnom planu vas očekuju  na slavlju, ili  u provodu.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Vodolija

Posao: Velika je verovatnoća da Vodolije očekuje neki važan poslovni dogovor, vezan prvenstveno za pokretanje nekih novih poslovnih projekata.

Ljubav: U sferi ljubavi očekuje vas prilično dinamičan dan. Očekuje se da inicijativu prepustite dragoj osobi, jer su moguća prijatne iznenađenja.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Ribe

Posao: Početak radne sedmice ima malo kompleksniju sliku dešavanja u poslovnoj sferi kod većine Riba, odnosno biće mnogo promena ritmova. Naoružajte se strpljenjem.

Ljubav: Ovaj dan donosi nešto pozitivniju i opušteniju atmosferu na vašem ljubavnom horizontu.

Zdravlje: Moguća napetost, nervoza.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Jarac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.