Horoskop za april 2016: Jarac suvereno vlada

Izvor: Luftika.rs, 10.Apr.2016, 05:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Horoskop za april 2016: Jarac suvereno vlada

Jarčevi vole kada se desi da se dobar plan realizuje i na osnovu njega uberu plodove rada. Upravo vas to očekuje 1. i 2. aprila.
Sada kada ste se strateški dobro pozicionirali i kada su vaše ideje zaživele može se slobodno reći da ste vladar sveta.
Uspešno ćete uploviti i u umetničke vode 5. i 6. aprila i mnoge ćete iznenaditi svojim talentom i umećem. Tih dana će muzika i umetnost biti deo vas. 13. i 14. će do vas stići neke ideje koje će vam se učiniti kao dobre, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << dobro ih proverite i vidite da li su verifikovane. Ukoliko se pokažu kao autentične, sprovedite ih u delo i osvojićete značajne poene bez mnogo muke. 27. 28. i 29. aprila će konačno stići dugo očekivano priznanje. Sjajno je kada postignete tako fantastičan uspeh, zar ne?
Ljubav
Kada je ljubav u pitanju, ovog meseca vas čekaju…
Idi na sledeću stranu >  

Pogledaj vesti o: Horoskop - Jarac,   Horoskop za april

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.