Horoskopski znak Devica: mesečni horoskop za mart 2016. godine

Izvor: Luftika.rs, 27.Feb.2016, 18:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Horoskopski znak Devica: mesečni horoskop za mart 2016. godine

Početkom meseca, 1. 2. i 3. marta biće vam potrebno mnogo strpljenja da prođete kroz sva iskušenja. Nema mnogo ljudi oko vas koji su spremni da prate vašu posvećenost detaljima i vašu ideologiju u globalu, što vam otežava stvari, i ponekad i onemogućava da uradite sve na način na koji ste zamislili. Nećete se dobro snalaziti u grupi, 10. i 11. marta, pa je bolje da ovo vreme provedete sami. Boćete mnogo produktivniji, a i nema smisla da bilo šta radite na silu.
Ako morate da budete >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << deo nekog tima pokušajte da se uklopite i preuzmete ulogu vođe. Stvari konačno kreću na bolji i uhvatićete dobar ritam 21. i 22. marta, ali ako neko pokuša da vas ometa u stvarima koje ste već isplanirali može doći do problema. Kao i svaka Devica primetićete svaku promenu, pa čak i ako neko na vašem stolu pomeri jednu hemijsku olovku ili papir. Daleki rođak će pokušati da stupi u kontakt sa vama, i prvo ćete pomisliti da vas kontaktira jer mu nešto treba. Nemojte biti tako strogi.
Ljubav Device uvek pokušavaju da uspostave neki red, pa čak i kada govorimo o komplikovanim stvarima poput ljubavi. Dobro je što ćete ovog meseca biti spremni da progledate kroz prste osobi koja će vam se dopasti, i da njene mane neko vreme zanemarujete. Slobodne Device upoznaće nekog posebnog 2. ili 3. marta. Biti voljen zbog onoga što zapravo jeste, odličan je osećaj.
Pixabay.com Device koje su u vezi trebalo bi da pripaze na moguće nesuglasice 5. marta kada može doći do…
Idi na sledeću stranu >
Pogledaj vesti o: Horoskop - Devica,   Mesečni horoskop,   Horoskop za mart

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Horoskopski znak Ribe: mesečni horoskop za mart 2016. godine

Izvor: Luftika.rs, 28.Feb.2016, 12:01

Možda nećete biti baš na onom mestu gde ste sebe zamislili 4. i 5. marta. Ali, postoji neko ko je mnogo iznad vas i ko želi da vam pokaže pogled sa vrha. Iskoristite pogodnosti ove ponude. Sami sebi ste najbolji prijatelj 8. i 9. marta, pa se pobrinite da uradite nešto lepo što će vas oraspoložiti....

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.