Devica da se ČUVA POVREDA, VAGA PREHLADE - Ovi znaci da OBRATE PAŽNJU NA ZDRAVLJE! Horoskop za SUBOTU

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Dec.2022, 08:39

Devica da se ČUVA POVREDA, VAGA PREHLADE - Ovi znaci da OBRATE PAŽNJU NA ZDRAVLJE! Horoskop za SUBOTU

Budite spremni za predstojeće prilike!

Horoskop za subotu je pred vama, pogledajte šta vam predviđa.

Ovan

Posao: Turbulentna radna sedmica koja vas je poprilično umorila trebalo bi da je ipak uspešno okončana. Danas se pozabavite nekim nedovršenim obavezama ukoliko ih imate, i pokušajte da malo odmorite.

Ljubav: Ukoliko vam je za oko zapala osoba iz poslovnog okruženja, pre nego što odreagujete proverite njen status.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Zdravlje: Pažljivo rukujte sa oštrim predmetima.

Bik

Posao: Veoma povoljan dan očekuje tipične Bikove, posebno ukoliko su u pitanju dugoročni planovi i dogovori, od bitnog značaja za pre svega vaše vlastite interese.

Ljubav: Slobodni Bikovi, kod vas se osim priče očekuje i malo ozbiljnije angažovanje kada su osvajačke akcije u pitanju. Samo nemojte da se žurite, posebno ako su to kontakti preko društvenih mreža u pitanju.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: Ukoliko je ostalo nešto od nezavršenih obaveza od prethodnih dana, mogli biste to danas da okončate i ostatak dana posvetite se preko potrebnom odmoru i relaksaciji.

Ljubav: Osoba iz vašeg poslovnog okruženja, koja vam već neko vreme privlači pažnju, mogla bi danas da bude inicijator susreta.

Zdravlje: Potreban vam je psihofizički odmor.

Rak

Posao: Najpre pokušajte da se adekvatno relaksirate ukoliko je to moguće, a onda se zabavite razmišljanjem i pravljenjem planova za sutra i prekosutra.

Ljubav: Komunikacija sa novom osobom koju ste nedavno upoznali možda ide sporo, ali sigurno. Za sada ništa ne forsirajte, samo uživajte.

Zdravlje: Budite fizički aktivniji.

Lav

Posao: Odličan dan je pred Lavovima da se posvete planiranju i dogovorima oko pokretanja nekih novih poslovnih poduhvata.

Ljubav: Nema razloga da se i ovog dana ne posvetite ljubavnim akcijama poneseni strašću i pozitivnom energijom. Uživajte.

Zdravlje: Osetljivost želuca, vodite računa o ishrani i smanjite nervozu.

Devica

Posao: Dosta komunikacije, razgovora i dogovora sa poslovnim saradnicima oko pokretanja nekih budućih projekata mogle bi da očekuju Device ove subote.Budite aktivni i vredni.

Ljubav: Prijatno iznenađenje možete očekivati od osobe kojoj ste već pokazali svoje simpatije.

Zdravlje: Čuvajte se sitnih fizičkih povreda.

Vaga

Posao: Bilo bi dobro da određeno vreme danas posvetite nekom vidu relaksacije. Što se obaveza tiče, ne bi trebalo da imate većih problema da sve što ste zacrtali obavite.

Ljubav: Sjajan dan je pred vama ukoliko planirate da ga provedete u nekoj konkretnoj ljubavnoj akciji. Mogli biste biti veoma strastveni.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

Škorpija

Posao: Odličan dan je pred Škorpijama na polju svih profesionalnih aktivnosti. Posebno se pozabavite razradom dugoročnijih planova ukoliko su vezani za neke inostrane projekte.

Ljubav: Potencijalno lep dan vas očekuje i na polju ljubavi. Uživajte u pažnji koju vam posvećuje vaša draga osoba.

Zdravlje: Sklonost virusnim infekcijama.

Strelac

Posao: Iskoristite ovaj dan za odmor, i provedite više vremena sa dragim prijateljima. Pijaće vam širi krug ljudi.

Ljubav: Valjalo bi iskoristiti bar neku od ponuđenih prilika danas  za uživanje u flertu i čarima zavođenja.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Jarac

Posao: Ovaj prvi dan vikenda mogli biste da provedete u širem krugu prijatelja i opustite se od radnih obaveza. Moguće je i da sa nekim od njih razgovarate i o pokretanju zajedničkog posla.

Ljubav: Nikako ne propustite priliku da i dragu osobu uključite u vaše aktivnosti, posebno ukoliko su vezani za druženje ili izlazak. Uživajte.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vodolija

Posao: Razna iznenađenja danas su moguća na vašem profesionalnom planu i to ona pozitivna, vezana za nove dogovore ili pregovore koje možete vrlo uspešno završiti i vi pre svega izvući najviše koristi.

Ljubav: Ukoliko ste spremni novo poznanstvo samo napred. Nova ljubav je na pomolu.

Zdravlje: I dalje važi upozorenje na osetljivost urogenitalne regije.

Ribe

Posao: Pravi trenutak je da se pozabavite razmišljanjem o nekom vidu dodatne edukacije i usavršavanja svojih postojećih znanja, mogli bi imati višestruke koristi u narednom periodu.

Ljubav: Ukoliko planirate neko duže zajedničko putovanje, nema razloga da ga i ne realizujete. Prijao bi vam beg od svakodnevice.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Devica,   Horoskop - Vaga

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.