Izvor: Piplmetar.rs, 02.Sep.2023, 15:30

Znakovi koji vole da ignorišu druge: Otkriva ih horoskop

Koji su to znakovi koji vole da ignorišu druge? Sa njima nikada ne znate jesu li vas stvarno čuli i razumeli šta im govorite.
Horoskopski znaci, o kojima ćemo govoriti u nastavku, pravi su majstori kada je ignorisanje u pitanju. Šaljete li im poruke? Ostavljaju vas na “seen”. Razgovarate sa njima? Prave se da vas ne čuju. Ili ako imate sreće, oni vam u tom trenutku kažu “da, da” i onda urade svoje. O kome je reč?
Blizanci Blizanci su u svom svetu i uvek izgubljeni >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << u svojim mislima. Mogu da vas gledaju i da izgleda kao da vas pomno slušaju a u stvari im se kroz glavu vrti hiljadu misli. I pojma nemaju o čemu vi govorite. Ali bez problema će povremeno ubacivati “da, da”, a nisu čuli ni reč od onoga što ste im rekli. Blizanci lako odglume pažnju i zaintersovanost, tako da često nećete biti svesni toga da vas nisu čuli i razumeli. Ali, i kada to primetite, neće biti bolje. To je njihova priroda i tu nema leka.
Strelac Strelac se nimalo ne razlikuje od Blizanca, kada je ignorisanje u pitanju. Niko ne može tako lako da vas iskulira kao Strelac – i dovede do nervnog sloma zbog toga. Ako se ikada seti da ste mu poslali poruku, možda će vam čak i odgovoriti između svojih putovanja, avantura ili… igara uopšte. Nikoga ne stavlja na prvo mesto osim sebe i svoje potrebe i želje u tom trenutku. Nije ga ni briga šta mu kažste. A ako ćete da se žalite, znajte da će na jedno uho ući, a na drugo izaći.
Vodolija Treći i najbolji na našoj relevantnoj listi je Vodolija. Generalno ima reputaciju “hladnog” i bezosećajnog momka i zna da ta reputacija nije daleko od stvarnosti. Ostaviće vas da čekate odgovor ne samo satima, već i danima. Niti vas čuju niti vas vide. Ako pokušate da mu zvocate zbog toga, “ohladiće” vas bez problema.
Astro i horoskopski sadržaji koja pruža www.lepotaizdravlje.rs ne predstavljaju, ne zamenjuju i ne bi trebalo da se tumače kao finansijski, pravni, medicinski, psihijatrijski, psihološki ili bilo koji drugi tip stručnih saveta o bilo kojoj temi. Ako vam je potreban takav savet, obratite se licenciranom stručnjaku. www.lepotaizdravlje.rs  nije odgovorna za bilo kakvu štetu nastalu usled bilo kakvih radnji koje je posetliac sajta preduzeo nakon čitanja astro ili horoskopskog sadržaja.
Kako zavode vatreni znaci: I odlepršaju pre svitanja…
diego_cervo/gettyimages.co.uk


Opširnije

Pogledaj vesti o: Horoskop - Blizanci

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.