NEDELJNI HOROSKOP: Jarčevi, zašto skrivate osećanja? Lavovi, čemu ta ljubomora? A vi, Blizanci, ne uzimajte lekove na svoju ruku!

Izvor: Telegraf.rs, 13.Nov.2016, 11:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEDELJNI HOROSKOP: Jarčevi, zašto skrivate osećanja? Lavovi, čemu ta ljubomora? A vi, Blizanci, ne uzimajte lekove na svoju ruku!

Nedeljni horoskop otkriva šta će vam se dešavati u narednom periodu. Saznajte čeka li vas možda neka nova ljubav ili prekretnica u karijeri.

OVAN

Foto: Profimedia

Tokom ove faze možete biti suočeni sa brojnim ograničenjima na poslovnom planu. Kada je ljubav u pitanju imate neke lične nedoumice i nesigurnosti. Na polju zdravlja su mogući problemi vezani za cirkulaciju i krvotok generalno. Pored toga, noge vam mogu biti veoma osetljive, a pogotovo stopala i nožni zglobovi. Moguća je i pojava vode u nogama.

Šta čeka Bikove, pročitajte na sledećoj strani:


Pogledaj vesti o: Horoskop - Blizanci

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.