Ljubavni horoskop za 2015: Najbolja godina za Bikove, Blizanci u krizi, a šta očekuje vas?

Izvor: 24sata, 14.Dec.2014, 18:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljubavni horoskop za 2015: Najbolja godina za Bikove, Blizanci u krizi, a šta očekuje vas?

Saznajte šta vas očekuje u narednoj godini na ljubavnom planu..

OVAN

Pokušajte da izdvojite više vremena za svog partnera, u suprotnom može vam se dogoditi da on ili ona potraži ljubav i nežnost na drugom mestu. Mart i april su idealno vreme da putujete na neko romantično putovanje sa partnerom. Slobodne Ovnove u narednoj godinoi očekuje ljubav sa Škorpijom ili Ribom, a svakako bi trebalo da izbegavaju Rakove. Slobodni pripadnici ovog znaka bi mogli u >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << sresti svoju srodnu dušu u novembru ili oktobru sledeće godine.

BIK

Partner će vam pružiti najveću podršku u teškim vremenima koja slede za vas i u emotivnom i u psihičkom smislu. Poštujte to. Bikovi će se dobro slagati sa Strelcima i Lavovima sledeće godine. Oni koji očekuju veridbu, mogla bi da im se dogodi sredinom godine, a slobodni Bikovi mogli bi da dožive fatalnu ljubav u maju i junu. Putovanje u inostranstvo sa ljubavnim partnerom očekujte u junu ili julu, tako da se pripreme za to.

BLIZANCI

Neverstvo | Foto: Profimedia.rs

Treća osoba će pokušati da se umeša u vašu vezu. Pazite se, vašem partneru bi lako mogla da se dopadne. U previh nekoliko meseci dajte sve od sebe da sačuvate vezu. Blizanci će se najbolje slagati sa Vagama, a slobodni pripadnici ovog znaka bi mogli da se zaljube već na početku godine. Romantična iznenađenje vas očekuju krajem godine.

RAK

Ne zaboravite posebne datume u vašem ljubavnom životu. Vaš partner će to ceniti i uzvratiti paćnju istom merom. Rakovi će biti veoma kompatibilni sa Jarčevima i Ovnovima pa lako može da se desi i romansa sa ovim znakovima, ali će biti najmanje zainteresovani za ljubav sa Škorpionima. Neki ljubavne afere koji niste očekivali bi mogle da vam se dese ove godine. Septembar i oktobar su savršeno doba godine za romantične vikende sa partnerom.

LAV

U narednom periodu bićete privlačniji partneru nego ranije, a to će za posledicu imati da on ili ona bude posesivniji u vezi. Budite oprezni. Lav bi ove godine mogao da se zaljubi u Strelca ili Bliznaca, a najmanje će biti zainteresovani za Vage. Romantične izlete nemojte očekivati ove godine, ali poneka večera u dvoje svakako će se dogoditi.

DEVICA

Ljubomora | Foto: Profimedia.rs

Ljubomoran član porodice bi mogao da pokuša da vam uništi vezu, na vam je da je čuvate. Devicino srce ove godine mogao bi da osvoji Jarac ili Rak. Slobodne Device pokušaće da pronađu partnera za ceo život, a one koje uspeju u tome mogu očekivati venčanje krajem godine ili eventualno početkom 2016. godine. Romaničnan put bi mogao da vam se dogodi u junu.

VAGA

Bićete potrebni svom partneru u vremenima krize i teških trenutaka koji ga očekuju. Vage će biti romantično nastrojeni ka Bikovima i Lavovima ali će biti najmanje zainteresovani za Vodolije. Oni koji su pred venčanjem moraće da naprave mnogo kompromisa da bi se ono i dogodilo. Odlazaka na ljubavnim putovanjima neće biti u narednoj godini, tako da nemojte biti razočarani.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Blizanci

Nastavak na 24sata...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.