HOROSKOP ZA 8. SEPTEMBAR: Blizanci, spustite kriterijume! Strelčevi, danas igrajte samo na sigurno!

Izvor: Telegraf.rs, 07.Sep.2016, 19:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HOROSKOP ZA 8. SEPTEMBAR: Blizanci, spustite kriterijume! Strelčevi, danas igrajte samo na sigurno!

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Evo šta vam kaže horoskop.

OVAN

Moguće je da vam nedostaje malo tolerancije u komunikaciji sa vašim saradnicima. Potrudite se da imate više razumevanja. Potreban vam je drugačiji pristup problemima koje imate sa voljenom osobom. Moguće su psihosomatske tegobe.

BIK

Biće vam potrebno dosta vremena da se prilagodite promenama koje su usledile u poslovnom okruženju. Moguće >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << je da ćete morati da se potrudite da više vremena posvetite svom partneru koji se oseća zapostavljeno. Preporuka je da posetite lekara.

Foto-ilustracija: pixabay.com

BLIZANCI

Finansije vam ne idu na bolje i zabrinuti ste. Nepovoljan dan ako očekujete razrešenje nekog sudskog procesa. Očekujete od voljene osobe da bude savršena, iako ni sami to niste. Potrebno je da smanjite svoje kriterijume. Manji problemi sa mokraćnim putevima.

RAK

Preporuka je da povedete računa o prekomernim troškovima kojima ste skloni u pogrešnom trenutku. Situacija sa emotivnim partnerom se vremenom može poboljšati, na vama je da se potrudite da tako i bude. Prijale bi vam vežbe disanja kao vid opuštanja.

LAV

Moguće je da ćete imati pad koncentracije. Najbolje bi bilo da se danas ne bavite preterano važnim poslovima. Želite zabavu i promene na emotivnom planu. Monotonija vam nikako ne prija. Pokrenite se! Manji problemi sa kukovima su mogući.

Foto-ilustracija: pixabay.com

DEVICA

Napeti ste i nervozni, imate utisak da nećete uspeti da rešite sve probleme koje imate na polju posla. Moguće je da razmišljate o razvodu braka ali i da niste još uvek spremni na taj korak. Pričajte sa svojim partnerom. Mogući su problemi sa plućima.

VAGA

Možete da računate na stabilnu finansijsku situaciju. Nema razloga da brinete previše. Moguće je da se ne osećate sasvim dobro u trenutnoj vezi i da razmišljate o drastičnim promenama. Želite novog partnera. Povoljan period za oporavak.

ŠKORPIJA

Planirate promene na poslovnom planu ali da biste ih realizovali, potrebno vam je više vremena. Teško vam je da date svoje poverenje osobi koju ne poznajete dovoljno dobro. Ipak, nešto vas vuče ka njoj. Preporuka je da se bavite sportom.

Foto-ilustracija: pixabay.com

STRELAC

Možete da očekujete manje probleme na poslovnom planu kada se radi o preticanju vaše konkurencije. Voljena osoba želi da vas podrži i da vam pomogne. Slobodno joj pokažite svoje slabosti. Povećajte unos tečnosti kako biste poboljšali funkciju metabolizma.

JARAC

Današnji dan nije za rizike. Preporuka je da se držite dobro poznati i utabanih puteva. Pokušaate da osvežite vezu sa voljenom osobom ali vam to ne polazi za rukom, jer ona nije preterano raspoložena. Hronični problemi vas muče svakodnevno.

VODOLIJA

Potrebno vam je više podrške od strane nadređenih kako biste uspeli da realizujete ideje koje imate. Iskrsli su neki problemi između vas i partnera, potrebno je da se više posvetite vašoj emotivnoj vezi. Moguća je povišena temperatura.

Foto-ilustracija: pixabay.com

RIBE

Došlo je vreme da se suočite sa reakcijama svog okruženja. Nisu uvek sve vaše ideje dobro prihvaćene. Moguće je da ćete prihvatiti nečiji poziv za večeru, samo da ne biste bili sami. Pazite da ne napravite grešku. Pratite stanje krvnog pritiska.

Astrolog: Ruža Ružanović

Pogledajte i šta su nam to zvezde zakuvale do kraja kalendarskog leta, barem kad je u pitanju ljubav:

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Horoskop - Blizanci

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.