BLIZANCI treba da se štede, VODOLIJE čekaju neodložni poslovi, a RIBE danas pune bateruje - Horoskop za NEDELJU je spreman

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2023, 07:43

BLIZANCI treba da se štede, VODOLIJE čekaju neodložni poslovi, a RIBE danas pune bateruje - Horoskop za NEDELJU je spreman

Danas je pred mnogima naporan i težak dan

Pročitajte šta vam zvezde savetuju za današnji dan 06.08.2023 vezano za posao, ljubav i zdravlje.

OVAN

Posao: Ovnove tokom ove nedelje čeka uglavnom pravljenje planova za buduće akcije u narednom periodu.

Ljubav: Drugi dan vikenda nije povoljan ni za naročito veliki angažman u sferi ljubavi, više bi vam prijao izlazak i druženje sa prijateljima.

Zdravlje: >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Odlično.

BIK

Posao: Vrlo dobar dan nalazi se pred Bikovima koji su naumili da prošire svoje vidike i usavršavaju svoja znanja.

Ljubav: Ovaj dan valjalo bi da iskoristite što bolje najpre kroz druženje i zajedničke aktivnosti sa dragom osobom.

Zdravlje: Vrlo dobro.

BLIZANCI

Posao: Dosta nizak i varljiv nivo energije upozorava danas Blizance da maksimalno racionalno i štedljivo rade na realizaciji bilo kakvih obaveza. Izbegavajte veće fizičke napore.

Ljubav: Pojava osobe iz vaše ljubavne prošlosti mogla bi danas vam preokupira misli i pobudi strasti.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

RAK

Posao: Vrlo dobar dan nalazi se pred Rakovima, gde vas može očekivati potvrda nekog dogovora vezanog za dugoročniji poslovni aranžman.

Ljubav: Iako nije realno da bude baš velikih promena, makar fini razgovor nagovestiće nove i lepše mogućnosti.

Zdravlje: Moguće su alergijske reakcije kože.

LAV

Posao: Ako ima neodložnih stvari napred u radne pobede, ali nemojte ništa forsirati u danu koji je predviđen pre svega za odmor i relaksaciju.

Ljubav: Provedite više vremena sa dragom osobom, uživajte u opuštenim zajedničkim aktivnostima, i ne dozvolite da vam iko to poremeti.

Zdravlje: Moguće kardiovaskularne tegobe.

DEVICA

Posao: Tipične Device dočekuju drugi dan vikenda prilično raspoložene za planiranje novih poslovnih poteza.

Ljubav: Eventualni višak slobodnog vremena i pozitivne energije mogli biste danas da usmerite na planiranje neke lepe ljubavne akcije. Može i neki romantični izlazak.

Zdravlje: Vrlo dobro.

VAGA

Posao: Ovo nije najpovoljniji dan za obimnije poslovne aktivnosti posebno one fizičke jer bi mogli da se preforsirate.

Ljubav: Sjajne prilike i brojne mogućnosti su pred vama ukoliko se pokrenete i negde izađete. Bar jedna se može izdvojiti kao vredna pažnje i truda.

Zdravlje: Osetljivost donjeg dela kičmenog stuba.

ŠKORPIJA

Posao: Škorpije će pratiti dosta dobra energija danas, tako da sve što su isplanirale sa velikom lakoćom mogu i da ostvare.

Ljubav: Slobodne Škorpije  mogu imati velike izazove u vidu fizičke privlačnosti prema nekoj veoma intrigantnoj osobi i za očekivati je da uplove u novu ljubavnu priču.

Zdravlje: Odlično.

STRELAC

Posao: Planovi su jedno a realnost nešto sasvim drugo, stoga danas spustite malo loptu i pokušajte da se više odmarate  , a manje radite. Posao neće nigde pobeći.

Ljubav: Više pažnje usmerite danas na osobu do koje vam je stalo, znaće to da ceni i da vam uzvrati. Prijaće vam uživanje u kućnoj atmosferi.

Zdravlje: Vodite računa o ishrani.

JARAC

Posao: Jarčevima će dobro doći jedan mirniji dan za opuštanje i regenerisanje. Nije na odmet obaviti i neke sitne pripreme, svakako ćete se sebi olakšati početak nove radne sedmice.

Ljubav:  Imaćete priliku danas da uživate u pažnji koju će vam draga osoba nesebično pružati, a vi se potrudite da uzvratite bar na približan način.

Zdravlje: Vrlo dobro.

VODOLIJA

Posao: Moguće je da vas danas očekuje neki neodložni poslovni razgovor ili dogovor, kao najava promena koje bi mogle da uslede već na startu naredne sedmice. Bez brige, trebalo bi da je sve povoljno po vas.

Ljubav: Provedite dan u druženju sa dragim prijateljima, možete organizovati i neki kraći put, izlet, prijaće vam.

Zdravlje: Potrebna vam je psihofizička relaksacija.

RIBE

Posao: Ribe bi ovu nedelju trebale da provedu u takozvanom aktivnom odmoru, i tako napune baterije za naredni poslovni ciklus, koji neće biti baš lak.

Ljubav: Ukoliko vam je za oko zapala nova simpatija iz poslovnog okruženja, eto dobre prilike da napravite prvi korak ka boljem upoznavanju.

Zdravlje: Vodite računa o redovnoj i pravilnoj ishrani.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Blizanci,   Horoskop - Ribe

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.