Izvor: Pančevac-online.com, 12.Jan.2023, 19:59

SPREMITE SE, SUTRA JE PETAK TRINAESTI Evo šta horoskop kaže o tom danu! OVA 3 ZNAKA TREBA POSEBNO DA OBRATE PAŽNJU

Mnogi smatraju da je petak 13. najnesrećniji datum u godini, ali činjenica je da ima i onih koji se uopšte ne tangiraju. Astrolozi ističu da će ovaj datum posebno uticati na tri znaka.   BIK Okolina vam zavidi na samopouzdanju kojim zračite, nikada niste imali problema sa sumnjom u sebe, naročito u ovom mesecu. Napredujete […] The post SPREMITE SE, SUTRA JE PETAK TRINAESTI Evo šta horoskop kaže o tom danu! OVA 3 ZNAKA TREBA POSEBNO DA OBRATE PAŽNJU appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Bik

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Danas je petak 13. i najjače će udariti ove horoskopske znakove

Izvor: B92, 13.Jan.2023, 08:41

Mnogi smatraju da je petak 13. najnesrećniji datum u godini, ali činjenica je da ima i onih koji se uopšte ne tangiraju...Zahvaljujući nizu događaja koji su se desili na ovaj dan, velika većina misli da je proklet i posvećuju posebnu pažnju izbegavanju nesreća ukoliko se dan i datum poklope....

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.