Nedeljni horoskop: Nerealni Bik i Vaga, jedan znak treba da izgubi slobodu

Izvor: B92, 19.Feb.2018, 09:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nedeljni horoskop: Nerealni Bik i Vaga, jedan znak treba da izgubi slobodu

Pročitajte šta su vam zvezde pripremile u periodu od 19.2. do 25.2. 2018. godine.

Škorpije, ljubav vas hoće. Samo je pitanje da li vi hoćete nju. Ili – da li umete uopšte da se snađete ili prepoznate pravu ljubav? Ako ste dugo čekali emociju, tom čekanju je definitivno kraj. Ono što dolazi vezaće vas i obavezati, umotati vas u meke ljubavne okove i više bežanja od toga nema….E sad je problem – da li ste vi spremni da se odreknete svoje slobode?
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Jarčevi, koji god problem da iskrsne između vas i voljene osobe – lepa reč i razumevanje će ga ispeglati očas posla. Ponedeljak i utorak donose jednu nešto burniju energiju, već posle toga – u potpunosti ćete se okrenuti jedno drugom, kao da nikakva tenzija nikada nije ni postojala.

Vage treba da smanje očekivanja…ili i dalje da sanjajte na javi i čekajte tog nekog idealnog kojeg trenutno nema ni od korova. Bik previše očekuje.

Detaljnije o nedeljnom horoskopu za svaki zank pročitajte OVDE.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Bik,   Horoskop - Vaga

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.