Izvor: Piplmetar.rs, 10.Jun.2023, 18:30

Ljubazni vikend horoskop za 10. i 11. jun: Vodolija, sledite instinkte!

Ljubazni vikend horoskop za 10. i 11. jun: Ribe treba da budu strpljive, a Vage da se posvete partneru. Šta vas čeka?
Iznad Ovog vikenda bićete skloni čestim promenama raspoloženja i osećate da pomalo izgubite emocionalnu kontrolu. Preuveličavate svoje emocionalne potrebe. Međutim, pokušajte da fascinirate blisku osobu. Ovnovi koji su sami osećaju emocionalnu slabost prema jednoj osobi i to će predstavljati dobar znak. Slušajte svoje srce.
Bik Ovog vikenda neće biti >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << značajnih događaja u emotivnim vezama. Imaćete dovoljno energije, a bićete posebno komunikativni, što će vam pomoći da nadoknadite ono što vam nedostaje u emotivnom smislu. Uspete u ovome.
Ljubazni vikend horoskop za 10. i 11. jun: Blizanci Blizanci u vezi će imati mnogo ideja i predloga kako da poboljšaju zajednički život. Usamljeni Blizanci će uspeti da impresioniraju osobu koja im se dopada, ali to možda nije ono što zaista želite. Da li se ta osobina dopala vaša prava ličnost ili samo ono što ste se pretvarali pred njom?
Rak Fantazije o platonskoj ljubavi obeležiće vaš vikend. Osećate veliku potrebu za ljubavlju i želju da maštanjem o vašoj budite osećanja. Naravno, ako nemate partnera. Ovo će izazvati dilemu: da li da nastaviš da pokušaš ili da odustaneš od osobe koja ti se sviđa?
Lav Ako ste sami, očekuju vas nova ljubavna iskustva. Moguće je da ćete na na posao sresti nekoga ko će te oboriti s nogu. Međutim, budite tolerantni prema društvenim razlikama među vama ako želite da zadržite tu osobu. Oni koji imaju partnera suočiće se sa malim sukobima.
Ljubazni vikend horoskop za 10. i 11. jun: Devica Za vikend će ljubav procvetati i bićete srećni sa svojim partnerom. Razmišljate o zajedničkom životu. Device koje traže ljubav koristi vikend za samoanalizu i razumevanje svojih osećanja. Takođe je moguće započeti vezu na daljinu.
L&Z Instagram nagradni foto konkurs – „Mladi“
Vacanci Zapostavite partnera i pravite probleme. Ako radite stvari koje su dobre za vaš zajednički život, vaš partner će se osećati zanemareno. Odvojite bar malo vremena da mu obratite pažnju. Slobodne Vage će oklevati da se pridaju osobi koja im se pripada. Ako preuzmete ovaj rizik, budite spremni na sve moguće ishode.
Ljubazni vikend horoskop za 10. i 11. jun: Škorpija Imaćete loš vikend komunikacija sa svojim partnerom jer problematičnu situaciju nećete videti na isti način. Neka rešavaju probleme na svoj način. Škorpije koje su same treba da snize svoje kriterijume u potrazi za idealnim partnerom.
Strelac Provešćete vikend preispitujući svoje ljubavne odluke. Neki predstavnici znaka će ojačati svoju vezu. Slobodni Strelci očekuju romansu sa osobom koju su nedavno poznati. Međutim, ako se verovatno neće obavezati, ne zaboravite da uživate u svojoj.
Jarac Zahvaćajući vašem dinamičnom ritmu, često imate zanimljivo društvo. Atmosfera ljubavi i iskrene promene emocija u vezi imaju posebnu draž. Jarčevi koji su sami jednom će se naći u romantičnoj vezi sa veoma neobičnom osobom.
Vodolija Uživaćete u romantičnim susretima. Osećate se zaljubljeno i to će se pokazati u vama. Veoma je važno pratiti svoj instinkt jer će vas on doneti do dobrih odluka. Što se tiče para Vodolije, ono što radi za vas, radiće i za vašeg partnera.
Riba Ako treba da donesete važnu odluku, najbolje bi bilo da strpljivo sačekate i ostavite stvari kakve jesu za sada. Zvezde vam nisu dovoljno naklonjene, pa je moguće da planovi po zlu.
jakoblund/GettiImagesPlus
Najnovije na portalu Marie Claire





Detaljnije

Pogledaj vesti o: Horoskop - Bik,   Horoskop - Vodolija,   Horoskop - Ribe

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.