Izvor: Nezavisne Novine, 30.Mar.2016, 08:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Horoskop i stil oblačenja: Riba obožava cipele, Bik staru dojeću

Otkrijte koji je znak najženstveniji, kome prijaju patike i trenerke, a koji znak je pravi trendseter.

Ovan

Ovom znaku će pogled uvijek privući opuštena i udobna odjeća. Što znači da u njihovom ormaru postoje sve vrste trenerki i patika. Isto tako, mogu izgledati jako lijepo i u pantalonama sa višim strukom, vrtoglavim potpeticama i jednostavnoj košuljici. S obzirom da žene u ovom znaku vole da budu u centru pažnje, njihova omiljena boja je crvena, koja >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << je itekako upečatljiva. Posebnu pažnju daju nakitu i modnim detaljima.

Bik

Ovom horoskopskom znaku je na prvom mjestu odeća od prirodnih materijala, inače u suprotnom je neće ni pogledati. Ono što je karakteristično za ovaj znak je izuzetna vezanost za staru odjeću. Skoro uvijek će se odlučiti za eleganciju, ponekad sa malom dozom konzervativizma. Vole da upotpune svoj izgled lančićima. Boje koje ovom znaku najbolje pristaju su tamno braon kao i svetlo plava.

Blizanci

Kao i u životu, tako i u svijetu mode vole promjene i ne vole jednoličnu odjću, što bi se reklo, majstori su za transformacije. Vrlo često ih možete vidjeti u jarkoj sportskoj odeći, a već sutradan u crnoj elegantnoj haljini. Ono što su njihovi zaštitni znaci, a može se reći i opsesija su svakako naočare, satovi i torbe. U stanju su da svaki dan svoj ormar osvježe novim komadom odjeće.

Rak

S obzirom na njihovu čestu promenu raspoloženja, oni se i oblače u skladu sa njim. Žene u znaku raka su poznate po tome da najviše uživaju u svojoj kući, tako da nas ne čudi što je njihov omiljeni dio odjeće pidžama. Boje u kojima se vrlo često mogu videti rakovi su srebrna, bijela i siva. Posebnu pažnju daju svom donjem vešu, kao i odabiru nakita, posebno satova.

Lav

Lavice slobodno možemo nazvati kraljicama glamura. Obožavaju bilo kakvu vrstu iscjepkane, kožne odjeće, a ako ima i animal print na sebi, to je pun pogodak. Ono čime uvijek upotpune svoj izgled je nakit od žutog zlata ili bižuterije, kao i raznim broševima. Njihove omijene boje su zlatna, crvena i crna. Uvijek teže dramatičnom izgledu.

Djevica

Djevice vole provokativne komade odjeće, vrlo lako ih primjete zbog njihovog urednog i čistog izgleda. Gotovo da ih nikad ne možete vidjeti bez šala ili upadljivih čarapa, jer su to njihovi omiljeni modni dodaci. Boje koje najviše odgovaraju djevicama su bijela, svijetle nijanse plave, narandžaste i sive.

Vaga

Za vage se može reći da su modni stručnjaci, s obzirom na to koliko prate modu i koliko su upućene u svaki modni trend. Svoje obline najčešće ističu providnim, lepršavim tkaninama i pastelnim bojama. Savršeno našminkano lice, kao i cvjetni mirisi su glavne odlike vaga.

Škorpija

Škorpije su inače po prirodi seksipilnog izgleda, stoga im ni stil oblačenja nije ništa drugačiji. Glavna slabost su im čizme i visoke potpetice. Boje koje preovladavaju u njihovom ormaru su crna, kao i tamne nijanse crvene i plave. Nije im bitna cijena odjeće sve dok im lijepo stoji. Jaka šminka je vrlo karakteristična za ovaj znak.

Strijelac

Ono čemu je sklon ovaj znak jeste slobodan stil, koji neće uvijek izgledati lijepo, ali će uvijek držati do sebe. Posebna strast su mu naočare, kao i kožne jakne, kojih uvijek ima više u svom ormaru. S obzirom da je zemljani znak, voli boje kao što su tamno žuta i smeđa.

Jarac

Jarčevi imaju izuzetnu odbojnost prema sintetičkoj odjeći i uvijek žele da u svom ormaru imaju najbolju i najlepšu odjeću. Ono po čemu se razlikuju od ostalih horoskopskih znakova jeste da nakit skoro ne nose ili nose isključivo jedan komad nakita. Vole odjeću u crnoj, smeđoj ili sivoj varijanti.

Vodolija

Za vodolije je karakteristična totalna ravnodušnost prema modi, stoga one često mogu spajati nespojivo, ali često predstavljaju inspiraciju za druge. Ono u čemu se osjećaju najljepše su široke pantalone. Puno pažnje posvećuju kosi, stoga ih nećete nikad zateći sa neisfeniranom kosom.

Ribe

Ormar riba je prepun raznih suknji, haljina i lepršavih komada odjeće. Rijetko kupuju opuštenu i sportsku odjeću. Takođe, u njihovom ormaru ćete videti najveći broj para cipela. Skoro svaka boja dolazi u obzir ukoliko je svjetlucava, ali vrlo često će to biti tirkizna ili ljubičasta boja. Omiljeni modni dodaci su im ogrlice, kao i prstenje.

(NN/fenserka.com)
Pogledaj vesti o: Horoskop - Bik

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.