HOROSKOP ZA 8. JUL: BIK dobija neverovatan predlog, LAV upoznaje intrigantnu osobu, STRELCU ništa ne ide

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2022, 07:31

HOROSKOP ZA 8. JUL: BIK dobija neverovatan predlog, LAV upoznaje intrigantnu osobu, STRELCU ništa ne ide

Evo šta možete očekivati od današnjeg dana

Ovan

Iako imate dosta ideja i planova za ovaj petak, bilo bi dobro da njihovo pokretanje odložite za kasnije, a pozabavite se završavanjem zaostalih obaveza i brojnom papirologijom. Prijatno iznenađenje i susret mogli biste da očekujete sa starom simpatijom. Uživaćete. Moguće meteoropatske reakcije.

Bik

Moguće je da danas dobijete konkretan predlog za saradnju sa strancima ili inostranstvom, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pa budite spremni za razgovore na tu temu. Ukoliko ste slobodni, zanimljivo poznanstvo očekuje vas preko društvenih mreža ili preko prijatelja. Promenljivo raspoloženje.

Blizanci

Iako biste hteli puno toga da odradite, biće sasvim dovoljno da pozavršavate započeto i to pre svega vezano za papirologiju. Nije realno očekivati velike preokrete kada su nova poznanstva u pitanju, sve se uglavnom svodi na flert i neobaveznu priču. Osetljivost zglobova.

Rak

U poslovnom smislu nema razloga da ipak ne budete zadovoljni na kraju ove radne sedmice, jer vas može očekivati i pohvala od strane nadređenih. Budite inicijator nekog finog i opuštenog druženja sa prijateljima, pokrenite se, sve je na vašoj strani. Moguća nesanica.

Lav

Pokažite razumevanje i strpljenje ukoliko tokom ovog dana neke vaše ideje ili projekti ne naiđu na odobravanje u poslovnom okruženju. Biće boljih prilika za njihovo pokretanje u bliskoj budućnosti. Moguće je da vam pažnju privuče pomalo intrigantna osoba, pa ukoliko volite enigme slobodno se upustite u avanturu. Prijala bi vam fizička aktivnost.

Devica

Potrudite se da se vratite na neke prethodne situacije i ponovo ih sagledate, uvidećete gde ste pogrešili i na koji način bi se to moglo ispraviti. Bilo bi dobro da poslušate sopstveni glas razuma i ne ulećete u bespotrebne komplikovane ljubavne situacije. Vrlo dobro.

Vaga

I tokom ovog petka biste mogli da očekujete komunikaciju sa bivšim saradnicima ili poslovnim partnerima, a nije isključena ni ponuda nove saradnje. Dovoljno interesantno poznanstvo sa mlađom osobom danas bi moglo da preokupira vašu pažnju. Uživajte. Zdravlje je danas vrlo dobro.

Škorpija

Uspešno savladavanje današnjih poslovnih prepreka može vam malo usporiti neki od bitnih tehničkih detalja, ali nema razloga za veću zabrinutost. Možete upoznati osobu sa kojom ćete poželeti nešto više od površnog poznanstva i flerta. Moguće kardiovaskularne tegobe.

Strelac

Bez obzira na ogroman uložen trud i energiju, današnji poslovni rezultati najtipičnijih predstavnika ovog znaka biće slabiji od očekivanog, a moguće je i probijanje rokova završetka nekih poslova. U ljubavnoj sferi rezultati bi mogli da budu solidni, naravno ukoliko se pokrenete i date konkretan doprinos. Mentalno ste opterećeni - moguća je glavobolja.

Jarac

Uhodanim i sigurnim koracima većina Jarčeva uspešno savladava poslovne prepreke kojih danas može biti par, i to uglavnom vezanih za papirologiju i formalnosti. Planirajte neki izlazak, druženje sa prijateljima, prijaće vam zajedničko provedeno vreme u pozitivnom okruženju. Potrebno je da ozbiljno razmislite o nekim svojim lošim navikama.

Vodolija

Realno je da očekujete povećan pritisak u vezi rokova završetaka preuzetih obaveza. Nema razloga za zabrinutost ukoliko se malo bolje organizujete. Iako konkretnih razloga za nezadovoljstvo nema, danas biste mogli da budete dosta neprijatni u razgovoru sa dragom osobom. Proverite rad žlezda sa unutrašnjim lučenjem.

Ribe

Tokom ovog petka Ribe očekuje dosta poslovnih iskušenja naročito na planu usklađivanja rada sa onim saradnicima koji imaju drugačije viđenje aktuelne problematike. Moguća iznenadna pojava osobe iz vaše ljubavne prošlosti. Dobro razmislite vredi li ponovo nešto pokretati i vraćati se na staro. Moguća je glavobolja i problemi sa spavanjem.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Bik,   Horoskop - Lav

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.