Dnevni horoskop za ponedeljak, 22. maj!

Izvor: BKTV News, 22.Maj.2017, 08:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dnevni horoskop za ponedeljak, 22. maj!

Pročitajte astrološku prognozu za ovaj dan...

BIK POSAO Loši aspekti utiču na poslovnu komunikaciju, nemojte podgrejavati ionako uzavrelu atmosferu. LJUBAV Dani će vam biti obojeni hladnim odnosima sa voljenom osobom. Muči vas sumnja i ljubomora. ZDRAVLJE Dobro se osećate.

BLIZANCI POSAO Nove šanse i prilike iznenada kucaju na vratima vaše karijere. Maksimalno iskoristite ovaj period. LJUBAV Na ljubavnom planu vlada nesklad, jer dok je partner neraspiložen vi >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << isijavate pozitivnom energejom i srećom. ZDRAVLJE Poželjno bi bilo da planirate odmor, umorni ste.

RAK POSAO Bili ste prvi kada je trebalo pokazati inicijativu i sada nadređeni očekuju da ponovo zablistate. Današnji poslovni kontakt je potvrda da su u pravu. LJUBAV Mislite na osobu koja trenutno ne može ili ne želi da započne vezu sa vama. Tužni ste, ali ipak u iščekivanju promena. ZDRAVLJE Danas se preporučuje poseban oprez u saobraćaju.

LAV POSAO Povoljan dan za započinjanje novih poslova, kao i za veće novčane transakcije. LJUBAV Slobodni pripadnici znaka imaju dugo očekivani sastanak sa osobom koja ih veoma privlači. Zauzeti Lavovi počeli su da rade na stabilnosti partnerskih odnosa. ZDRAVLJE Odlično se osećate.

DEVICA POSAO Stabilan dan na poslu daje vam sasvim drugačiju perspektivu. Obaveze ispunjavate mnogo efikasnije jada su ovakvi dani. LJUBAV Ne umete objektivno da sagledate svoje postupke u odnosu sa osobom koja vam se dopada. Savet, nemojte ulaziti u emotivnu igru ako u startu znate da ste slabiji. ZDRAVLJE Osećate neobjašnjivu bezvoljnost.

VAGA POSAO Imate objektivne razloge da se ljutite na pojedine saradnike, ali ne dajete sebi prostora da vas bilo šta ometa u poslu. LJUBAV Bez obzira da li ste slobodni ili zauzeti, Vage moraju da kontrolišu kriticizam prema dragim ljudima. ZDRAVLJE Naporan dan, ali zanimljivo, relaksirajuće veče.

ŠKORPIJA POSAO Danas krrećete "punom parom" u ostvarivanje zadatih ciljeva, uočekuje vas uspešan poslovni dan. LJUBAV Škorpijama predstoji lavina emocija i buran završetak meseca. Zaljiubićete se kako to biva, silovito i neičekivano! ZDRAVLJE Više se odmarajte.

STRELAC POSAO Smeta vam protekcija koju uživaju pojedine kolege, pazite kome se zamerate. LJUBAV Smatrate da voljena osoba ne ulaže u vezu koliko bi mogla. Mislite da niste ljuti, ali ne možete da negirate da niste svadljivi. ZDRAVLJE Dobro se osećate.

JARAC POSAO Pokušajte da se distancirate od negativnih uticaja i tračarenja. Usmerite se na pozitivne strane posla i sopstvene snage, rezultati stiđu do sredine nedelje. LJUBAV Bez obzira na emotivni status, vaša očekivanju su još jednom prevelika. ZDRAVLJE Moguća prehlada.

VODOLIJA POSAO Danas se preporučuje oprez u kontaktu sa spoljnim saradnicima, pazite šta potpisujete! LJUBAV U susretu sa voljenom osobom izazivate konflikt koji će prerasti u žustru raspravu. ZDRAVLJE Dobro se osećate.

RIBE POSAO Predstoji vam uspešna poslovna nedelja, bićete zadovoljni! LJUBAV Ribe se nalaze u ljubavnim dilemama i dok zauzeti pripadnici zaka razmišljaju o okončanju veze, slobodni će realizovati emotivne odnose. ZDRAVLJE Pripazite na imuni sistem.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Bik,   Horoskop - Blizanci,   Horoskop - Rak,   Prvi maj

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.