Dnevni horoskop za nedelju, 26. februar!

Izvor: BKTV News, 26.Feb.2017, 09:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dnevni horoskop za nedelju, 26. februar!

Bik dobija važan glas, Lav nezadovoljan, Devica je umorna... Pročitajte astrološku prognozu za danas!

OVAN Danas je vreme za pravljenje strategije za sledeću nedelju. Odmarate se i spremate za prvi radni dan. Intenzivno razmišljate o svojoj ljubavnoj vezi i planovima za budućnost. Čuvajte se povreda.

BIK Imate neophodnu podršku za svoje planove. Glas vam dolazi iz inostranstva. Veliki emotivci Bikovi, uživaju u društvu bliske osobe. Slobodni, nadajte se novom >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << poznanstvu. Dobro se osećate..

BLIZANCI Povoljan glas o mogućnost za napredovanje ili promenu posla. Provodite prijatno vreme sa porodicom i prijateljima. Osetljivi ste i podložni virusnim infekcijama.

RAK Danas nemate mnogo obaveza, iskoristite slobodno vreme za odmor. Manje nesuglasice sa partnerom .Slobodni Rakovi maštaju o osobi iz prošlosti. Pad imuniteta.

LAV Nezadovoljni ste razvojem situacije na poslu. Razmišljate čak i da date otkaz. Ljutite se na voljenu osobu i ne želite da razgovarate. Podložni ste infekcijama.

DEVICA Mnogo ste radili u proteklom periodu i rezultate već sada primećujete. Slobodnim Devicama prilazi jedan zemljani znak, ali samo je flert na pomolu. Zauzeti pripadnici znaka uživaju sa bliskom osobom. Umor i neispavanost.

VAGA Veoma uspešno obavljate sve obaveze koje imate, ali sa kašnjenjem i na mišiće. Partner pokazuje nerazumevanje za vaš posao i to vas boli. Slobodne Vage flertuju sa jednom Škorpijom. Više se odmarajte.

ŠKORPIJA Imate osećaj da ste se resetovali i da vas ništa ne može zaustaviti u novim izazovima. Povoljan dan za ljubav i druženje sa prijateljima. Puni ste elana i poleta.

STRELAC Dan je idealan za nove poslovne odluke, čak i rizične poduhvate. Predstoji vam period neverovatne strasti i uzbuđenja. Danas se osećate odlično.

JARAC Odličan dan za Jarčeve koji se bave privatnim poslom. Zauzeti pripadnici znaka ulaze u svađe iz kojih ne mogu da reše probleme, veza u krizi je sigurna. Slobodnim Jarčevima stoje pozitivne promene. Bolovi u mišićima i opšta malaksalost. .

VODOLIJA Problematični odnosi i loša komunikacija na poslu. Uživate sa bliskom osobom u krugu prijatelja. Slobodnim Vodolijama predstoji ljubavna avantura. Dobro se osećate.

RIBE Finansijska situacija vas opterećuje, jer još ne znate šta da radite po pitanju jednog važnog posla. Partner vam je podrška i veliko rasterećenje. Slobodne Ribe ostvaruju zanimljiv kontakt. Dobićete višak kilograma zbog neredovne ishrane.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Bik,   Horoskop - Lav,   Horoskop - Devica

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Dnevni horoskop za 27. februar 2017. godine

Izvor: Luftika.rs, 26.Feb.2017

Ovan borben, Bik nezadovoljan, Blizanci nervozni, Rak ogorčen, Lav ignorisan, Devica promišljena, Vaga strpljiva, Škorpija snalažljiva, Strelac kritikovan, Jarac srećan, Vodolija sarađuje, Ribe maštovite. Ovo je današnji horoskop za 27.02.2017. godine.. OVAN Posao Vama je bitno da se izborite...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.