Izvor: Piplmetar.rs, 08.Jul.2023, 14:31

Dnevni horoskop za 8. jul

Iznad
Ako ostanete dovoljno fokusirani i posvećeni, moći ćete da odete daleko na ovom polju. Zbližite se sa osobom koja vam se sviđa. Povoljan je dan za početak nove veze. Izbegavajte stres danas.
Bik
Ako ste preterano pasivni na poslovnom planu, moguće je da ćete propustiti priliku za napredovanje. Moguće je da ste nesvesno prevarili partnera i da sada imate problem sa njim. Treba ti pauza.
Blizanci
Ne opterećujte se više na poslu >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << danas, stvari možda nisu one kakve izgledaju. Potrudite se da imate iskrenu komunikaciju sa voljenom osobom i pokažite im razumevanje. Zdravlje je dobro.
Rak
Pred vama je veoma dobra pozornica za rad. Možete očekivati realizaciju novih ugovora. Moguće je započeti ljubavnu vezu u kojoj ćete gajiti duboka i iskrena osećanja prema partneru. To je povoljan period za oporavak.
Lav
Pred vama je period u kome ćete imati manje komplikacije na poslovnom planu. Ako preuzmete inicijativu, moći ćete da ostvarite intimniji odnos sa osobom koja vam se svida. Mogući su problemi sa sinusima.
Virgin
Vaš posao ide dobro i zadovoljavajući ste svojim učinkom. Možete očekivati povoljan period za ovu oblast. Neophodno je promeniti način na koji komunicirate sa partnerom ako želite da vaša veza napreduje. Skloni ste depresije.
Vacanci
Možete očekivati da ćete uspeti u postizanju svojih ciljeva. Važno je da negujete svoje ambicije. Potrudite se da sa voljenom osobom postignete kompromisna rešenja u vezi sa problemima koji vas muče. Budite oprezni u saobraćaju.
Škorpija
Stalno ste napeti i to se negativno odražava na vašem polju rada. Vodite računa o svojim odlukama. Spremni ste da kažete svojoj voljenoj osobi da želite da sa njim gradite nešto značajnije u budućnosti. Nađite više vremena za spavanje.
Strelac
Možete očekivati da ćete danas imati priliku da donesete neke nove odluke u oblasti rada. Maštate o osobi koja vam se svida, ali osećate da još niste spremni da napravite prvi korak ka njoj. Moguća je glavabolja.
Jarac
Ne potrošite mnogo novca u redovnom periodu jer možete imati finansijskih problema. U nedoumici ste po pitanju novih odluka na ljubavnom polju. Vaš partner vam ne veruje. Osetljivi nervni sistem.
Vodolija
Pred vama je period u kome ćete biti posvećeni svojim obavezama i ambicijama. Spontano ćete se upoznati sa osobom koja vam može biti važna na duži rok. Ukočenost u predelu vrata.
Riba
Možete očekivati da ćete biti zadovoljni kada je u pitanju vaš posao danas. Moguće je da vaša voljena osoba pokazuje da nije spremna da vam napravi veće planove za budućnost. Manji problemi sa cirkulacijom.
Pratite nas na našem Fejsbuk i instagram strana i Tvitter red.
Detaljnije

Pogledaj vesti o: Horoskop - Bik,   Horoskop - Blizanci,   Horoskop - Rak

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

Horoskop za 9. jul: Ovi znaci će uskoro prekinuti dugoročne veze

Izvor: Piplmetar.rs, 09.Jul.2023, 10:30

Horoskop za 9. jul, pročitajte šta vam poručuju zvezde. Iznad. . Ljubav:.Nema razloga da budete srećni. Važno je da razumete „pravu vrednost“ nečijeg prisustva..posao:.Postupite na osnovu svojih kriterijuma i bez detaljnih objašnjenja. Točak sreće se okreće, negde pobediš a negde izgubiš..Zdravlje:.Zadržite...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.