Dnevni horoskop za 7. januar 2021. godine!

Izvor: Svet plus, 06.Jan.2021, 14:46

Dnevni horoskop za 7. januar 2021. godine!

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 7. januar 2021. godine na portalu Svet Plus. Bik je u potpunosti fokusiran na posao, Rak je nezainteresovan, Ribe su stabilnog zdravlja. Pogledajte šta očekuje vaš znak Zodijaka.

OVAN

Predstoji vam neharmonična komunikcija sa kolegama. Ne želite da popustite i insistirate da je vaša poslovna ideja najbolja. Dopada vam se osoba za koju još uvek ne znate kako da joj priđete. Mogući >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << su problemi sa disajnim organima.

BIK

U potpunosti ste fokusirani na posao i zadovoljni kako se odvija. Inventivni ste, imate mnoštvo ideja koje želite da proverite u praksi. Partner ima probleme za koje mislite da će ih rešiti. Zdravlje je stabilno.

BLIZANCI

Zabrinuti ste zbog situacije na poslu. Trudite se, radite, ali rezultati izostaju. U emotivnom smislu ste prezadovoljni. Jako ste zaljubljeni i insistirate na intenzivnom viđanju sa partnerom. Stomak je osetljiv.

RAK

Totalno ste nezainteresovani za posao. Posvećujete se porodici u potpunosti. Jako ste posesivni prema bračnom partneru kome to smeta, ali to ne komentariše u cilju izbegavanja svađe. Osećate se umorno. Neophodan vam je odmor.

LAV

Sve poslovne obaveze odlažete za drugi dan. Današnji dan posvećujete porodici. Odnos sa partnerom je stabilan. Voljenu osobu podržavete na konkretan, finansijski način. Pripazite na ishranu. Jetra je osetljiva.

DEVICA

Danas vas posao ne zanima. Prioritet vam je porodica tako da se posvećujete najmilijima. Atmosfera je opuštena. Uživate. Jako vam je bitno da nadoknadite vreme sa porodiciom koje ste propustili zbog posla. Pritisak je problematičan.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Bik,   Horoskop - Rak,   Horoskop - Ribe

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.