Izvor: Piplmetar.rs, 06.Jul.2023, 09:30

Dnevni horoskop za 6. jul: Šta se sprema za prelaz Meseca iz Vodolija u Ribe?

Dnevni horoskop za 6. jul: Bikovi bi trebalo da dele odgovornost, a Škorpije treba da izađu iz zabave. Šta vaš znak očekuje?
Iznad Prvi deo dana proći će u timskom radu. Uživaćete u društvu kolega koji imaju ista razmišljanja i ideje. Ipak, obratite pažnju na jednu osobu koja unosi negativnu energiju. Ta osoba verovatno ima planove koji su u suprotnosti sa vašim. Pokaži joj vrata.
Bik Već duže vreme nosite veliku odgovornost, što je prirodno za vaš znak. >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Međutim, kako dan bude odbijao, osetite potrebu da tu odgovornost podelite na timski rad. Ali ne brini. Deljenje slave vam neće ukrasti zasluge.
Dnevni horoskop za 6. jul: Blizanci Pre nego što donesete odluku, iscrpite sve opcije i rešenja. Jutro donosi nove mogućnosti, a ne ograničenja. U drugom delu dana bićete motivisani da donesete pravu odluku. Blizanci čeka naporan, ali produktivan dan.
Rak Pred vama je misterija koja vas danima muči, pa ćete u prvom delu dana glumiti detektiva kako biste pronašli rešenje. Međutim, ako ne uspete da rešite ovu misteriju do dana, pustite je. Promenite temu i istražite nova interesovanja.
Lav Lojalnost je glavna osobina koju cenite kod svojih prijatelja i saveznika. Dok želite da ostanete otvoreni, crvene zastavice se stalno javljaju. Međutim, proverite sve informacije pre nego što prekinete kontakt sa ovim osobom.
Dnevni horoskop za 6. jul: Devica Iskrenost je uvek najbolja politika, ali nemojte mešati mišljenje sa činjenicama. Pokušajte da sagledate situaciju iz drugog ugla. Ako držite propoved, to bi moglo da otera nekog vama važnog.

Vacanci Vaga će dan započeti kreativnim genijama i maštovitim pogledom na svet. Međutim, strast će biti zastupljena i u jutarnjim satima. Bićete veoma produktivni u drugom delu dana.

Škorpija Škorpije želeće da provedu početak dana ušuškani u udobnosti svog doma. Ipak, pripremite stvari u torbi za ludi izlaz jer će drugi deo danas biti idealan za zavođenje i zabavne aktivnosti.
Dnevni horoskop za 6. jul: Strelac Ne zaboravite na stare prijatelje ako ste pronašli nove. Uživajte u danu u društvu najbližih prijatelja i porodice. Ako ih ignorišete, moguće je da ćete se osećati bez njih, a novo poznavanje možda nije ono što vam treba.
Jarac Ako ste u poslednje vreme introvertirani, sada je vreme da provedete vreme sa ljudima. Planirajte zanimljivo veče karaoka, filmova ili plesa. Ako ostanete kod kuće, organizujte veče društvenih igara.
Vodolija Vodolije biće privlačniji, pa će lako pridobiti ljude za svoje ideje. Jutro iskoristite za sastanke sa ljudima kojima verujete i čije ideje smatrate kvalitetnim. Iskoristite drugi deo dana za osmišljavanje strategije za realizaciju ideje.
Dnevni horoskop za 6. jul: Ribe Početak ove nedelje nismo imali energije i ambicije da ostvarimo velike ciljeve. Međutim, danas ćete se vratiti u režim pokreta i lako ćete nadoknaditi izgubljeno vreme. Iskoristite drugi deo dana da se opustite sa svojim najboljim prijateljem.
jakoblund/GettiImagesPlus


Detaljnije

Pogledaj vesti o: Horoskop - Bik,   Horoskop - Vodolija,   Horoskop - Ribe

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.